To je to što me zanima!

Fanovi su bili oduševljeni: Ivica Kostelić pokazao igru svog sina

Njegov stariji sin Ivan zavukao se u kartonsku kutiju, sjeo na stolčić i čitao priču za laku noć svojoj plišanoj igrački. Kostelić i supruga Elin ovog ljeta dobili su sina Leona
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić (36) svojom objavom je uspio 'raznježiniti' pratitelje na društvenim mrežama. Skijaš je na Facebooku objavio fotografiju sinčića koji se igra u kutiji.

Maleni Ivan (2) zavukao se u kartonsku kutiju, sjeo na stolčić i čitao priču za laku noć plišanom Mickeyu Mouseu. Praitelji su bili oduševljeni fotografijom i dječakovom idejom kućice od kartona.

Kostelić i njegova supruga, bivša islandska skijašica Elin ovog ljeta su dobili sina Leona. Nakon vjenčanja Elin je napustila karijeru te se posvetila obitelji i studiranju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jersey 15.10.2016.

    Wow...koja vijest

  • world 2 14.10.2016.

    Interesantno je zapravo kako djeca vole jednostavne stvari poput ove kartonske kutije, pogotovo oni najmanji. Zatim radi njihova mašta i kreativnost, koju u pravilu pokvari "gospodin Marketing" (s časnim izuzecima kod igračaka). Zato bravo za Kosteliće što ostaju prizemljeni kada je u pitanju igra njihovog sinčića.

  • bela virino ♡ 14.10.2016.

    Baš skromno dijete, mogao mu je kupiti kućicu kakvu nijedno dijete nema, ali mali je sretan i s običnom kartonskom kutijom, čudno za današnje vrijeme kada djeca zahtijevaju sve najbolje, najskuplje od malena a roditelji sve želje ispunjavaju. Bravo mama i tata, tako se odgaja dijete :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare