To je to što me zanima!

Fanovi su dobro nagađali: Gigi je potvrdila da čeka djevojčicu

Nakon što je Gigi na proslavi svojeg rođendana dobila ružičaste balone, ružičastu tortu i poklone u ružičastim vrećicama, obožavatelji su počeli nagađati kako ona i Zayn čekaju djevojčicu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Manekenka Gigi Hadid i Malik čekaju prvo zajedničko dijete...

U srijedu u jutro TMZ je potvrdio kako manekenka Gigi Hadid (25) i njezin partner Zayn Malik (27) čekaju prvo dijete. Spol djeteta nisu odmah otkrili, a njihovi obožavatelji spekulirali su kako će biti djevojčica. To su zaključili nakon što je Gigi na proslavi svojeg rođendana dobila ružičaste balone, ružičastu tortu i poklone u ružičastim vrećicama.

Daily Mail piše kako je Gigi potvrdila glasine, a spol djeteta najprije je otkrila svojim roditeljima i prijateljima. Sa Zaynom doista očekuje djevojčicu, a njihovi su obožavatelji dobro procijenili.

Gigina mama Yolanda (56) sretna je što će postati baka djevojčice.

- Još uvijek sam šokirana što je naša mala tajna stigla do novina. No, naravno da sam uzbuđena što ću postati baka. Osjećam kako je cijela obitelj blagoslovljena nakon ove vijesti - rekla je.

Gigi je navodno trudna pet mjeseci. Ona i Zayn prohodali su 2015., onda su 2018. objavili kako su prekinuli. Zatim su se skrivali od javnosti i ponovno vratili jedno drugom na ljeto 2018.

Međutim, u siječnju 2019. su odlučili da je stvarno kraj, da bi godinu dana nakon toga ponovno šetali ulicama ruku pod ruku. Tada su proveli vikend u New Yorku, gdje je glazbenik slavio 27. rođendan. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:  Manekenka Gigi Hadid i Malik čekaju prvo zajedničko dijete...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare