To je to što me zanima!

Farma: Ava je zapjevala i zaplesala, a Jelena plakala

Nakon par dana na Farmi, Ava je pokazala kako nosi ružičasti grudnjak. Čuvši pjesmu na radiju, Ava Karabatić i Sabina počele su pjevati i plesati
Vidi originalni članak

Čim su čule pjesmu 'Tonka', Sabina i Ava počele su pjevati i plesati. Jelena, koju je cijelu večer nešto tištilo, nazdravila je s farmerima i zapjevala. Dok su se djevojke zabavljale, Jelena se u jednom trenutku ustala i otišla u spavaću sobu i zaplakala.
- Sjetila sam se da mi je sestra bila na operaciji, a ja se tu veselim - kazala je Jelena curama koje su je pokušavale utješiti. Djevojke su je uvjeravale da je sa sestrom zasigurno sve u redu, jer bi u suprotnom već saznala ružne vijesti, a Jelena ih je zamolila neka je ostave samu. Iako djevojke paze da ne pokažu svoje atribute, Ava je već prvih dana na 'Farmi ' pokazala svima da nosi ružičasti grudnjak. Starleta je spomenula da zavidi Jeleni što ima plišanog medvjedića, kojeg joj je sestra poslala kao obiteljsko blago, te da bi voljela da može imati i ona svog medvjedića koji joj na Farmi baš nedostaje.

SABINA AVI: JOSIP SE ZALJUBIO U TEBE
Sabina i Josip dogovorili su se kako će Avu zezati da se Josip zaljubio u nju. Prvo je Josip zvao Avu da dođe, na što je Sabina rekla ‘Vidi kako te slatko zove’, a na kraju joj je rekla da se on opasno zaljubio u nju. Ava je na to djetinjasto reagirala pa je Josip upitao Sabinu kako se odrasla osoba može ponašati kao dijete. Oboje su se na kraju složili da je Ava 'curica'.

BRANKA JE SABINI ZAPRIJETILA SUDSKOM TUŽBOM
Prije nekoliko dana Sabina je uvrijedila Branku kazavši joj da je k...a, zbog čega joj je Branka izjavila da će je tužiti. Jelena je komentirala kako je Branka poznata upravo po sudskim tužbama koje podiže te da je sama tako za nju čula.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kaat 03.05.2010.

    večina ljudi je htjela da se na farmu vrati ella,ali na njenom telefonu za glasanje sekretarica je govorila da glasanje trenutno nije u tijeku :)

  • Popolo 03.05.2010.

    dva dijela ovog naslova se odlično nadovezuju jedan na drugog

  • bubamarac14 03.05.2010.

    ma ava je najbolja...mislim je tupasta.....ali ono nema zla u sebi za razliku od sabine,jelene i žane ... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare