To je to što me zanima!

Farma: Maja Morales zvala je Kikija Curavića u krevet

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nova djevojka Ante Gotovca odabrana je za prvu sluškinju farme, a kaže da je to i očekivala jer ne zna ništa o ovcama, ali zna o Gucciju i Chanelu
Vidi originalni članak

Dok su se novi sudionici 'Farme' vozili prema seoskom imanju Kristijan Curavić (35) rekao je da zna kako jedan od pasa ima buhe, a Maja Morales (20) to je prokomentirala rekavši da bi voljela da baš taj pas spava s njom u krevetu.
- Osim ako ga ti ne misliš mijenjati - dobacila je Kristijanu, dečku  Nikoline Pišek (34). On je zbunjeno odbio njenu ponudu, no starleta nije tu stala, dodala je da bi mogla i neka svinjica spavati s njom. Ona je odnedavno u vezi s Antom Gotovcem, a Kristijan je zaručen za Nikolinu. Voditeljica je nedavno u šali izjavila da bi se baš Maja mogla Kikiju najviše svidjeti od svih djevojaka na farmi te je dodala da mu prevaru nikad ne bi oprostila. Nakon ulaska u izoliranu farmu za novu gazdaricu odabrana je Ella (38), a Maja Morales i Antonio Marušić izabrani su za sluge.
- Maja, htjela bi ti pružiti priliku. Bilo mi je simpatično što si htjela raditi, ali mislim da ti to nećeš izdržati - rekla joj je gazdarica. Nova djevojka Ante Gotovca, Maja Morales kasnije je rekla da je nije povrijedilo to što su je izabrali za sluškinju.
- Očekivala sam da ću biti izabrana za sluškinju jer nemam veze s ovim svijetom, što ja znam o poriluku ili ovcama, ja znam što je Gucci, Chanel - rekla je starleta koja je odjenula majicu na kojoj piše 'Fuck me, I'm famous' ili 'Je.. me, ja sam slavna'.




MAJA MORALES: MORAM PITI TABLETE ZA SMANJENJE SEKSUALNE ŽELJE
Na 'Farmi' se jedino bojim da moje tablete za smanjenje seksualne želje i kontroliranje nimfomanskih sklonosti, koje mi je još u djetinjstvu propisao psihijatar, neće djelovati. A moram ih piti svakodnevno, napisala je Maja u posljednjoj pisanoj izjavi prije odlaska na farmu. Dodala je i da je večer prije odlaska u show provela s Antom Gotovcem u hotelu te da su se smijali recepcionarovoj rekaciji na pitanje hoće li orgijati s njima.
- Dva su sata ujutro. Ležim na krevetu u mrežastim samostojećim čarapama i ne mogu se koncentrirati na pisanje jer do mene leži Ante Gotovac gol u boksericama - napisala je.

MUKA IM JE NAKON JEDNOG DANA NA FARMI
Gle kako se Žani diže želudac, Žana diši kroz usta, napraviti to što prije da možeš izaći, vikale su Jelena i Sabina Žani koja je bila na poljskom WC-u. Kasnije je i Kristijan Curavić osjetio mučninu pa je rastezanjem pokušao doći sebi. Daniel Popović dobio je glavobolju, a misli da je to zbog toga što njegovom organizmu nedostaje kofeina. Ella ga je zbog toga poštedjela rada u vrtu te će biti s njom u kuhinji dok mu ne bude bolje.

GAZDARICA ELLA PODIJELILA STANARE U RADNE SKUPINE
Nakon što je pobijedila u igri 'Oslobodi pijetla' Marinela Jantoš Ella postala je prva gazdarice ovogodišnje farme. Za sluge je izabrala Maju i Antonija te ostalim farmerima podijelila zadatke. Najviše ih je zaposlila u vrtu i graditeljstvu. Josip Ivančić, Elio i Antonio Marušić kopali su septičku jamu dok su se ostali brinuli oko vrta i kuhinje.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Pichlyk 22.03.2010.

    Ella je moj favorit! Nadamase da će pobjedit... od svih kandidata ona je najpoštenija...

  • marijana100 22.03.2010.

    nadam se da će prestat padat ova dosadna kiša....

  • Kusirica 22.03.2010.

    Na srecu da ima u Hr vise programa i da ne stignem gledati tu tzv \"farmu\"! Zato i ne mogu komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare