To je to što me zanima!

Farma: Sabina Čedić pala na šarm Ive Amulića (57)?

Ivo Amulić pohvalio se Kristijanu Rahimovskom da se sa Sabinom Čedić (23) tajno sastaje noću na 'Farmi' na tajnim mjestima gdje nema kamera
Vidi originalni članak

Među farmerima već neko vrijeme kruže glasine da se Sabina (23) i Ivo Amulić (57) tajno sastaju, a te navode potvrdio je Ivo Kristijanu Rahimovskom, koji je tu vijest prenio ostalim farmerima. Naime, pjevač se pohvalio da se on i Sabina sastaju na mjestima gdje nema kamera. Ovotjedna Farma uživo donosi još neprikazane video materijale koji daju naslutiti da je seksa na 'Farmi ' bilo. Ivo je nekoliko puta spomenuo kako jedino Sabinu od svih farmerica ne gleda kao kćer. Njih dvoje navodno su svoju ljubav i konzumirali, a svemu je, kako se čini, kumovao alkohol.
- Hladno mi je - kazala je Sabina, a Ivo je rekao da mu ne radi to.

IVO: ELIO JE FRUSTRIRANA OSOBA
Nakon što je Elio Sabini rekao 'marš', farmeri su počeli komentirati Elijevu osobnost. Ivo je primijetio da Elio u zadnje vrijeme često naređuje farmerima. Jelena se prisjetila kako je Elio nakon što mu je ona rekla da je strog gazda rekao da nije mislio da će s prijateljem odmah otići u krevet.
- To se zove frustracija. To su frustrirani ljudi - rekao je Ivo, a Sabina se složila s njim.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • JerkoKC 01.06.2010.

    Pa nije loša ta Sabina.Ima je svugdi samo ne u glavi.

  • drajver 01.06.2010.

    treba ukinuti farmu i takve gluposti...

  • maliodpalube 01.06.2010.

    hahaha....Ivo care!

Komentiraj...
Vidi sve komentare