To je to što me zanima!

Farma: Zvijezde zbog kiše bez pitke vode u bunaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sudionici “Farme” uzimaju vodu iz bunara. Ona je zbog mnogo kiše i podzemnih voda u posljednjih nekoliko dana postala nezdrava i opasna za piće
Vidi originalni članak

Zvijezde su na imanje u okolici Zagreba stigle u subotu. Tamo ih je umjesto vodovoda čekao mladi bunar. Voda je u njemu pripremljena bacanjem vapna i pripravaka za održavanje kvalitete. Zbog obilnih kiša i podzemnih voda koje koje su ga zamutile, ona je posljednjih nekoliko dana postala opasna za piće. Kandidatima je zabranjeno pijenje. Produkcija im je osigurala 60 litara vode na dan.
- To je oko četiri litre po osobi za piće, kuhanje i, po njihovu izboru, pranje, tako da im život na selu nije olakšan - kažu s Nove TV.
Kako bi utvrdili biokemijski sastav, vodu će slati na testiranje. Kandidati su se trećeg dana boravka na farmi probudili u pola 11. “Gazda” Alen Macinić podijelio im je poslove. Stipe Drviš cijepao je drva, a Josipa s Jelenom Urukalo prala posuđe. Jedino Deen ništa nije radio. Samo je sjedio i “nadgledao” ostale.

STIPE DRVIŠ MASIRAO ALEKSANDRIN VRAT
Čim se probudila, manekenka je digla strku oko svojih čizma.
- Gdje su nestale? Ove su sve ostale ogromne. Netko mi je uzeo čizme. A, neće reći. Ne želim obuti one veličine 41. Moja je pogreška što ih jučer nisam obilježila - gunđala je Aleks odjevena u kariranu košuljicu do pupka. Za stolom joj je prišao Stipe i počeo joj masirati vrat.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.03.2008.

    Zanima me di nađoše ono dvoje bosanaca???????? glupa i gluplji

  • poiuztt 11.03.2008.

    www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr

  • user_23698 11.03.2008.

    neka tako im treba,nek se malo valjaju u blatu umjesto štikla gumene čizme.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare