To je to što me zanima!

Farmer Saša: U show sam ušao kako bih se dokazao bivšoj ženi

Natjecatelj iz Generalskog stola kaže kako je u brak ušao jako mlad, a ni sam ne zna razloge zbog kojih je došlo do njegove zavrzlame sa suprugom
Vidi originalni članak

Žena je mislila da ja više nisam taj koji treba biti uz to dijete, dizati ga na noge i učiti ga neke stvari u životu, ispričao je Saša Vujnović (26) za showbuzz. Natjecatelj iz Generalskog stola je prije odlaska na farmu rekao kako mu je žao zbog propalog braka, a svog sina smatra osobnim uspjehom. 

- Ovdje na farmi želim ostaviti dojam na svoju bivšu ženu da nisam osoba kakvom me ona smatra. Spreman sam raditi i pomoći te preživljavati - istaknuo je Saša. Kaže kako je u brak ušao jako mlad, a ni sam ne zna razloge zbog kojih je došlo do njegove zavrzlame sa suprugom. 

Saša je po zanimanju kuhar i tvrdi kako je vrlo zanimljiv i ima čvrst karakter. Natjecatelji showa 'Farma' ističe kako se drži svoje riječi i dogovora. Voli da stvari budu po njegovom, a ako nije tako, onda je sklon svađama. U vanjskom svijetu, kada se ne druži sa sinom, izrađuje kućice od drveta i uređuje cvjetnjake.

Saši je žao što nije završio višu školu za kuhara jer voli kuhati, a jednog dana bi htio otvoriti svoj restoran. Život na selu mu je poznat, no malo se boji krava. 

Istaknuo je kako se prijavio u 'Farmu' jer je želio novo iskustvo, upoznati različite ljude te pokazati svoje vještine i snalaženje u različitim situacijama. 

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • PeruPeruki 26.09.2018.

    Onaniiiro!

  • dvadesetčetverosatnivirusić 25.09.2018.

    dečec..pa još smrdiš na pelene a već si se oženil i stigel rastati...baš te krenulo

  • špricer_1 25.09.2018.

    Da se dokaze bivsoj zeni???? Bolje da se prijavio u bolnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare