To je to što me zanima!

Farmer Vatroslav traži iskrenu ženu: Moramo kliknuti na prvu

Za sebe kaže da je ekonomičan, vrijedan, sposoban i dobar, a volio bi da djevojka koju izabere u emisiji dođe živjeti k njemu jer
Vidi originalni članak

Pohvalno je kada žena prva priđe muškarcu, a i tada mi je lakše da napravim onaj drugi korak, rekao je Vatroslav Tijan (40). Farmer iz malog priobalnog mjesta Ražanca se prijavio u show 'Ljubav je na selu' kako bi pronašao djevojku s kojem će kliknuti na prvu te bi volio da dođe živjeti k njemu. 

Za sebe kaže da je ekonomičan, vrijedan, sposoban i dobar, a ističe kako mu je važno da mu se žena svidi na prvi pogled. Usto mora biti vrijedna, iskrena i voljeti prirodu budući da je on pobjegao iz gradske gužve da bi uživao u mediteranskoj klimi i blizini mora.

Mjesto Ražanac je u blizini Zadra, a Vatroslav se ondje bavi iznajmljivanjem apartmana te je zasadio 200 stabala maslina i 600 smokvi. Usto ima i svoju farmu kokoši. Kaže da je imao dvogodišnju vezu i iz Zagreba se preselio u podno Velebita zbog ljubavi prema prirodi. 

- Ljubav je u zraku - nedavno se pohvalio na društvenoj mreži farmer koji ističe da 'voli dobre koke'. Na svojoj farmi ima i novo 'društvo' budući da se nabavio gusku i guska. 

- Nadam se da će imati skladan i uzbudljiv brak pun razumijevanja i kompromisa - napomenuo je Vatroslav koji smatra da su mir, tišina i bonaca dobar antidepresiv. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • StapickoKasika 03.04.2018.

    Morat ce do shoping centra Supernove ipak ili sl mali ba pecanje ribica.

  • Jedan_dečko 01.04.2018.

    To je onaj što glumi da je lovac? Volio bih ga sresti u šumi :)

  • CelaviOsvetnik 01.04.2018.

    Na rtl same debilne emisije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare