To je to što me zanima!

Farmerica Sabina u panici: Imam krpelja tamo dolje!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša voditeljica 'Golih vijesti' tražila je od Antonija da joj makne krpelja, ali on nije htio bez pincete. Sabina Čedić tada je za pomoć zamolila Kikija
Vidi originalni članak

Sabina je utrčala u kuhinju gdje je Branka spremala ručak.
- Imam krpelja tamo dolje! Pa di ja dobijem krpelja? Od svih mjesta baš tamo - čudila se Sabina dok je najstarijoj farmerici pokušala pokazati gdje je krpelj. Zabrinuta Branka pretpostavila je da ju je 'krvopija' napala dok je u štali muzla krave. Sabina je zamolila Antonija, koji je u 'Farmi' stekao zavidno iskustvo s ovim krvožednim kukcima, da joj pomogne. Jedino mu je uvjetovala da joj ne gleda u stražnjicu. On je obećao da neće pa ju je polegnuo na krevet, prekrio je ručnikom i pripremio za 'operaciju'.
- Nemoj da mi glava ostane - zapomagala je Sabina.
Nakon što su ustanovili da je jedina pinceta u kući ona kod Ave daleko u kućici za dualiste, Antonio je odustao od posla.
- Samo primi krpelja okreni i povuci, ali ako glava ostane ubit ću te - kazala mu je Sabina, a Antonio se nakon njenih riječi nije predomislio. S krpeljom na nezgodnom mjestu odlučila je pomoć potražiti kod vještijeg farmera Kikija.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nema me 28.05.2010.

    Ja mislim da ima TRUDIVE ili je PUKNUO VODENJAK sigurno ceka MILINOVICA (porod na selu)

  • citizen 28.05.2010.

    Jadan krpelj...zapleo se :))

  • SunTzu 28.05.2010.

    a mislio krpelj da je k*ja pa se prikeljio

Komentiraj...
Vidi sve komentare