To je to što me zanima!

Fatalna Diletta odbila je turskog zavodnika, a šuškalo se i da je Ibrahimovićeva ljubavnica

Diletta je svojevremeno bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba. Posljednji koji je osvojio njezino srce bio je turski glumac Can Yaman
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih sportskih voditeljica, Diletta Leotta (30), u četvrtak je stigla u Zadar. Atraktivna Talijanka sudjelovat će na panelu 'Women in sports' na prvom izdanju Sunset Sports Media Festivala.

POGLEDAJTE VIDEO: Fatalna Diletta u Zadru

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po mnogima najljepšu novinarku na svijetu na Instagramu prati više od osam milijuna ljudi, a posljednjih godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A. I sama je velika zaljubljenica u nogomet, a s travnjaka se nerijetko javlja odjevena u seksi haljine.

Atraktivna Diletta u kolovozu prošle godine je proslavila 30. rođendan. Diletta je svojevremeno bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.

Prema talijanskim medijima, Diletta je 2021. navodno proslavila Novu godinu s Ibrahimovićem, te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21:20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla.

Ništa od navedenog ne bi bilo problematično da Ibrahimović nije u vezi s 11 godina starijom Helenom Seger s kojom ima dvoje djece.

- Do jutra se svjetla više nisu palila - napisao je talijanski list i time probudio sumnju u vjernost švedskog igrača.

Posljednji koji je osvojio njezino srce bio je turski glumac Can Yaman. Sve je počelo sredinom siječnja 2021. kada je Can posjetio Rim i odsjeo u istom hotelu gdje je bila i talijanska voditeljica. Na Dilettinom Instagramu tada je osvanula fotografija s cvijećem koje je pronašla u sobi. 

Turski glumac slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, s vremena na vrijeme radi i kao model, a jednom prilikom istaknuo je da ima korijene s Kosova.

na sunset sports media festival FOTO Benvenuta, signorina: Diletta Leotta stigla u Hrvatsku!

Iako se činilo da su Can i Diletta u sretnoj vezi, mnogi su sumnjali da je to samo paravan za aferu s Ibrahimovićem. Na Canov zaručnički prsten od 40 tisuća eura Diletta je navodno rekla samo - 'razmislit ću'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Can je upoznao Dilettu s roditeljima dok su prošlog ljeta odmarali u Turskoj, a par je i naveliko najavljivao raskošno vjenčanje u 2022. godini. Ipak, talijanski mediji prošle su se jeseni raspisali o njihovom prekidu.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • netko iz 2 mase 11.06.2022.

    teica je malo ljubomorna

  • specijalka. 10.06.2022.

    Ovo je definitivno najbolje odrađena estetska preobrazba. 👌

  • Cirenac 10.06.2022.

    Turčin je sretan koliko je težak,

Komentiraj...
Vidi sve komentare