To je to što me zanima!

Fatalni pobjednik Eurosonga je uhvaćen u preljubu? Ljubio curu u klubu pa se oglasio: Žao mi je

Navodno je riječ o Martini Taglienti, jednoj od najbližih prijateljice Damianove kolegice iz benda Victorije
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama počeo se širiti video na kojemu Damiano David (24), pjevač grupe Maneskin, ljubi misterioznu djevojku. O videu se oglasio i sam pjevač te objasnio što se događa.

POGLEDAJTE VIDEO:

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale - valeeebarba

Pjevač popularne talijanske grupe koja se proslavila nakon pobjede na Eurosongu navodno je uhvaćen u preljubu dok se u klubu ljubio s drugom djevojkom. 

U RUCI DRŽI JOINT Čudan, ispijen i potpuno gol: Fatalni talijan Damiano David u svom stilu iznenadio fanove

U izjavi koju je podijelio u priči na svom profilu na Instagramu pjevač se ispričao se za video dok je istovremeno objavio svoj prekid s dugogodišnjom djevojkom, talijanskom influencericom Giorgiom Soleri.

- Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam se želio nositi s tom situacijom i to je bila moja greška. Giorgia i ja prekinuli smo prije nekoliko dana i nije bilo nikakvih izdaja. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ove situacije - poručio je Damiano.

Fatalni Talijan koji je pobijedio na natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2021. godine, zajedno s kolegama iz benda Victorijom De Angelis, Thomasom Raggijem i Ethanom Torchio, snimljen je kako ljubi nepoznatu ženu.

Strani mediji naknadno su prenijeli informaciju da je riječ o Martini Taglienti, jednoj od najbližih prijateljice Damianove kolegice iz benda Victorije. Ona je poznata manekenka, a na profilu na Instagramu prati je 72 tisuće ljudi, s kojima nerijetko dijeli golišave fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ifana 10.06.2023.

    Znala Sam da nece potrajat 😈 sta se ide zarucivat s 20 godina

  • 09.06.2023.

    Niti izgleda da mu je u prirodi biti dugo s jednom osobom. Jedini pobjednici Eurosonga u posljednje godine koji nesto vriijede.

  • Demetra 💙 ⚜ 09.06.2023.

    Kaj bi mu bilo žao.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare