To je to što me zanima!

Fatalnu Anđelu prozvali da se ne smije dovoljno: Hejterima je pokazala osmijeh, ali i guzu...

Sinjska manekenka poput Seve je u posljednje vrijeme počela odgovarati na prozivke hejtera. Nedavno je poput Kojićke izbrisala fotke sa svojim dečkom, dinamovcem Lirimom Kastratijem
Vidi originalni članak

Fatalna Anđela Šimac (25) zbog koje je Dinamov nogometaš Lirim Kastrati (22) imao problema s klubom nakon što je objavila videa s proslave njegova nedavnog rođendana na kojem se nisu poštivale epidemiološke mjere i pio se šampanjac, a plesalo uz DJ-a, počela je odgovarati na prozivke fanova na svojoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno su joj pisali da joj stražnjica nije prava, odnosno da je stavila silikone nakon što je pozirala u tangama na bazenu promovirajući zdravu prehranu i vježbanje s osobnim trenerom.

I DALJE SU SKUPA Bujna Anđela bodri dinamovca: 'Kastrati, nemoj promašiti gol'

Nakon te prozivke objavila je seriju fotografija na kojima je istaknula svoju bujnu pozadinu.

Sad su je pak prozvali da se dovoljno ne smije odnosno da je na fotkama uvijek ozbiljna pa im je odgovorila objavivši fotografiju sa širokim osmijehom. Ipak nije propustila još jednom objaviti fotografiju svoje poznate pozadine.

Anđela je tako postala kao Severina Kojić (48) koja se u posljednje vrijeme počela obračunavati s hejterima na svom društvenom profilu. Isto tako obje su izbrisale fotke sa svojim partnerima, Anđela s Lirimom, a Seve s Igorom Kojićem (33).

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 16.03.2021.

    Istina, sigurno ovom silikonsom guzicom napravi bombu ujutro poslje kave

  • NemogucaSam 16.03.2021.

    Sve je to ljudi moji njeno,nemojte tako,jedino je mozak ugradila da bude pametna.:))))

  • Čeljo Brtika 15.03.2021.

    Mene baš briga koliko se ta smije hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare