To je to što me zanima!

Feriha napiše Emiru pismo u kojem mu prizna baš sve laži

Mehmet se razbjesni nakon što sazna da je Halil oteo Ferihu pa se on obračunava s Halilom te napušta posao. Sanem je na pragu donošenja važne odluke o životu
Vidi originalni članak

Ferihu je Emirova prošnja zaprepastila, a Emir pod svaku cijenu želi saznati razloge njezine neodlučnosti. Hrabrost koju je Zehra iskazala prilikom otkrivanja zavjere u tajnovitoj vili ne ostaje bez odgovora pa obitelj, bar na neko vrijeme, osjeća manji pritisak dugova. S druge strane, Halilovo uznemiravanje Ferihe prouzročit će buran sukob Halila i Mehmeta. Mehmet se razbjesni nakon što sazna da je Halil oteo Ferihu pa se on obračunava s Halilom te napušta posao. Seher, uznemirena Mehmetovim otkazom, radi osjećaja vlastite sigurnosti očekuje Mehmetove konkretne korake u vezi s njihovim odnosom. 

Sanem je na pragu donošenja važne odluke o svom životu ponukana svojim mukama izazvanim težinom tajne koju dijeli s Ferihom. Život pak svima nosi nova iznenađenja. Feriha piše Emiru pismo s priznanjem svih istina i laži jer je shvatila kako mu ih neće moći reći gledajući ga u oči.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.08.2013.

    bila sam počela pratit ovu seriju ali mi je predosadna, nekako razvučena. nema meni do ljubavi i kazne i asi.

  • prdac40 15.08.2013.

    A on njoj odgovori "Dulukome fasra mhnula te bžhan k duuu" u prijevodu (e jebi ga)

Komentiraj...
Vidi sve komentare