To je to što me zanima!

Festival MAC: Potvrdili nastup Grašo, Bajaga i Sergej Ćetković

Sjedite na vlak i dođite. Dobrodošli su i gosti iz Hrvatske, jer ima samo 442 do Beograda, pozvali su gledatelje organizacije velikog regionalnog glazbenog festivala...
Vidi originalni članak

Bajaga (58), Petar Grašo (42) i Sergej Ćetković (42) su potvrdili nastup na MAC-u (Music Awards Ceremony) u Areni Štark 29. siječnja 2019. 

- Sjedite na vlak i dođite. Dobrodošli su i gosti iz Hrvatske, jer ima samo 442 do Beograda - pozvali su gledatelje organizacije glazbene manifestacije.

Bajaga je već nedavno napunio Štrak Arenu do posljednjeg mjesta, a nastupu na MAC-u se iznimno veseli.

- Drago mi je da će se prvi put organizirati manifestacija kao With Best Regards u Beogradu koja će na profesionalan i vrhunski način napraviti jedan muzički presjek svega najkvalitetnijeg i najpopularnijeg u cijeloj regiji. Vidimo se na MAC-u da ujedno proslavimo 35 godina sviranja Bajage & Instruktora. Dobro došli! - poručio je Bajaga najavljujući svoj nastup.

MAC će okupiti najveće regionalne muzičke zvijezde na jednom mestu, a organizatori najavljuju da će u narednim danima biti objavljena i ostala imena izvođača koji nastupiti na manifestaciji.

MOMČILO BAJAGIĆ BAJAGA, 1. DIO: Put do legende: Zamalo sam se odrekao svojih najvećih hitova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Manifestacija MAC i sam koncept manifestacije izuzetno je važan jer stvara širu sliku onoga dobroga što se na muzičkom planu u regiji događa, te sakuplja kvalitetne izvođače koji su obilježili godinu, kako u eteru tako i u punim dvoranama. Radujem se da ću biti dio spektakla - rekao je Petar Grašo.

Sergej Ćetković tvrdi da regiji nedostaje ovakvih festivala i da zna da će sve biti na vrhunskom nivou.

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare