To je to što me zanima!

A. Jolie i Brad proslavili Paxov rođendan u Parizu s djecom...

Obitelj je uživala u vožnji brodom na rijeci Sienni i rođendanskoj torti. S njima nisu bili dvogodišnji blizanci Vivienne i Knox. Zaharu i Shiloh poveli su u božićni shopping
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (35) i Brad Pitt (46) svoje su troje djece i sinčića Paxa, koji u utorak slavi sedmi rođendan, odveli na izlet u Pariz. Obitelj je uživala u vožnji brodom ukrašenog balonima na rijeci Sienni i rođendanskoj torti. Maddox (9), Shiloh (4) i Zahara (5) uživali su u razgledavanju znamenitosti, dok na izlet par nije poveo dvogodišnje blizance Vivienne i Knoxa. Brad je na palubi snimao Shiloh i Zaharu kamerom, a ranije su ih roditelji odveli u božićni šoping.

Shiloh je kupila hlače i čizme s uzorkom zebre dok je Zahara izabrala čizme i haljinu. Kupile su i viteško odijelo s mačem i čizmama te velikog plastičnog krokodila. Angelina u Parizu promovira  film 'The Turist' u kojem glumi s Johnnyjem Deppom, a Brad je u francusku prijestolnicu stigao zbog animiranog dječjeg filma Megamind. 

- Angelina je bila divna. Strpljiva je i posvećena djeci. Brad je bio drag, ljubazan i apsolutno odličan s djevojkama - izjavilo je osoblje trgovine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_61420 29.11.2010.

    oni te blizance gotovo pa nikad ne vode kad izlaze sa ostalom djecom. nema veze što su najmlađi, ali ipak ako je obiteljski izlazak red je da se povedu sva djeca.

  • sonja25 29.11.2010.

    Ajme nogu kod nje na prvoj slici! Ako su to dobre noge, e stvarno! Mada, u licu je prelijepa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare