To je to što me zanima!

Filip je smršavio 61,2 kile, a bio je najteži kandidat šeste sezone

Došao je u finalnu epizodu showa zajedno s ostalim nefinalistima, a studio je bio ispunjen njegovim glasnim navijačima. Voditeljica Marijana Batinić je s njim prokomentirala koliko veliku podršku ima
Vidi originalni članak

Filip Mrčela (25) je u ovu sezonu 'Života na vagi' došao kao najteži kandidat, a iako je pred njim je još posla, već je postigao značajan rezultat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Došao je u finalnu epizodu showa zajedno s ostalim nefinalistima, a studio je bio ispunjen njegovim glasnim navijačima. Voditeljica Marijana Batinić je s njim prokomentirala koliko veliku podršku ima i kako su ga i gledatelji brzo zavoljeli.

Filip je iskreno komentirao da nije to očekivao i kako bi opet podijelio svoju priču u zlostavljanju u školi da bi pomogao djeci u sličnim situacijama.

Kada je došao u show na prvom vaganju imao je 234,6 kilograma, sada ima 173,4 kilograma, na što su mu svi u studiju ustali i zapljeskali. Izgubio je 61,2 kilograma, što je 26,1% tjelesne mase.

Podsjetimo, kada je došao u show Filipu je bilo neugodno i osjećao se anksiozno, a otkrio je tada kako su ga zbog debljine maltretirali i vrijeđali u srednjoj školi.

- Teško je misliti o takvim stvarima kad ste to desetljećima potiskivali. Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu - priznao je Filip. 

OSVOJIO 150.000 KUNA Josip Čapo pobjednik je šeste sezone showa 'Život na vagi'

Filip je također odmah na početku 'Života na vagi' rekao da mu cilj nije pobijediti, nego izgubiti kilograme i postiže odlične rezultate u tome. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20.11.2022.

    Samo nastavi

  • 20.11.2022.

    Dug je put pred njim još ,ali svaka čast 👋

  • Roko Ukić 20.11.2022.

    On je najmanje smršavio na svoju težinu. Što deblji čovjek to brže mora gubiti kg ako jednako treniraju jer najveći postotak vode ima u organizmu. Da se trudio i imao želju za skidanjem kg on bi bio na 100kg ukupne težine,što znači da bi skinuo duplo više nego što je skinuo. Po njemu se vidjelo da mu se nije dogodio onaj klik u glavi i da grize na treningu.Žao mi je jer je baš mlad ali iskreno tko si ne želi sam pomoći on nije ni za žaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare