To je to što me zanima!

Filip Ude potvrdio da se rastaje: 'Jednostavno, tako je, kako je'

Par više ne živi zajedno, Ana se preselila u Zagreb, a na ljetovanje je Filip otišao sam s kćeri. Prije 12 godina osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu na konju s hvataljkama
Vidi originalni članak

To je naša privatna stvar i nemam što reći. Imamo malo dijete i ne bih govorio o razvodu. Jednostavno tako je, kako je..., rekao je jučer Filip Ude za Večernji list i tako potvrdio da se rastaje od supruge Ane nakon sedam godina braka.

POGLEDAJTE VIDEO: Perković nakon potresa u Zagrebu govorila o Olimpijskim igrama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjenčali su se u lipnju 2013. u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu, gdje su oboje rođeni. Da ne ide sve kako bi trebalo ići otkrilo je Anino brisanje fotografija na Instagramu na kojima je Filip, a isto je napravio i srebrni olimpijac. Oboje imaju velik broj objavljenih fotografija na kojima su sami s kćeri Evom. Filip i make-up visažistica dobili su u svibnju 2017. kćer.

- Bio bi klišej da kažem kako se sve promijenilo od kad se Eva rodila jer još uvijek postoje dodirne točke i sa starim životom, sve ovisi o danu i fazama. Volim dinamiku pa mi majčinstvo u kombinaciji s poslom stvara užitak - rekla je Ana za Međimurske novine u kolovozu 2018. godine, kad je došla na posao nakon porodiljnog. Filip se, dodala je, fantastično snašao u ulozi tate i svaki slobodan trenutak uživao je u njezinom društvu. 

Više ne žive zajedno, ona se preselila u Zagreb, a na ljetovanje je Filip otišao sam s kćeri. Prije 12 godina osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu na konju s hvataljkama. Medalju je posvetio majci Miljenki koja je sama podizala djecu nakon što joj je suprug stradao u željezničkoj nesreći kad je Filip imao samo šest godina.

NOVI USPJEH Filip Ude osvojio je brončanu medalju u višeboju u Bakuu

Ana je javnosti poznata i po tome što je prije nekoliko godina nastupila u TV showu 'Tri, dva, jedan... peci'.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Orion23 23.01.2022.

    Uopce nisam znala da je sva izoperirana, dobro za usne mi je bilo jasno ali ona je svasta popravljala...

  • Butterfly_ 24.07.2020.

    Pa i nisu mi išli jedno s drugim. On djeluje kao fin dečec, a ona kao sponzoruša.

  • onaj koji jesam! 24.07.2020.

    Ana je poznata radodajka . I prije Filipa bila, a i kada je bila s njim u braku. to svi znaju. Nije ni tajna da ju je upravo Filip našao u njihovom stanu sa drugim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare