To je to što me zanima!

Filipovići i Rađe ljetuju zajedno: Lejla i Viktorija se fotkaju dok Tarik i Dino uživaju sa sinovima

Poznate obitelji sastale su se u Splitu pa su se svi uputili na otok Šćedro u blizini Hvara. Čini se kako se dobro zabavljaju sa svojom djecom i odmaraju na ekipnom ljetovanju.
Vidi originalni članak

Lejla (44) i Tarik (49) Filipović sastali su se s Viktorijom (44) i Dinom (54) Rađom u Splitu pa su se skupa s djecom zaputili svi na zajednički odmor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lejla i Viktorija okinule su 'selfie' pa napisale: 

- Napokon zajedno - i dodale emotikon srca.

Bivše missice na fotografiji su u bikiniju sa sunčanim naočalama, a Viktorija je na svom profilu objavila selfije također u bikiniju na kojem se može vidjeti isklesan trbuh.

Obitelji su zajedno na otoku Šćedru u blizini Hvara, a Tarik i Dino uslikali su se u plićaku sa sinovima te ih držali kao da su još mali. Tarik tako drži svog Armana, a Dino Niku. Dječaci su rođeni iste godine, 2008., tako da sada imaju trinaest godina obojica.

ROMANTIČNI FILIPOVIĆI Tarik i Lejla uživaju na brodu, s pratiteljima podijelili trenutak nježnosti: To je ljubav, divni ste

Šaljivu fotku Tarik i Dino objavili su na svojim storijima i označili ostale prisutne.

Lejla je na svom profilu objavila i romantičnu fotografiju s Tarikom na brodu, odjevenim u izdanje u kojem ga nismo naviknuli vidjeti. Lejla je na fotki prislonjena na Tarika u vožnji, dok se on blago osmjehuje kameri.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chickita 03.08.2021.

    Tariku CK majica stoji ko piletu sisa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare