To je to što me zanima!

Filipu Šovagoviću morali su operirati slijepo crijevo

Glumac je dva dana nakon zahvata pušten kući, a boravak u bolnici nije mu teško pao. Sa sestrama se šalio na račun svoje uloge u humorističnoj seriji
Vidi originalni članak

Otišao sam doktoru jer me bolio trbuh i ustanovili su da imam upalu slijepog crijeva. Hitno su me operirali, kaže glumac Filip Šovagović.
- Bio sam u najboljoj bolnici na svijetu, KBC-u Rebro. Operirali su me novom metodom. Nisu me rezali nego su mi napravili malu rupicu, tako da sam nakon dva dana išao kući - rekao je Filip, koji je u “Našoj maloj klinici” glumio hipohondra Zadru.
U bolnici se šalio s medicinskim sestrama na račun svoje uloge u humorističnoj seriji. Oduševljen je njihovom požrtvovnošću, zbog koje se ugodno osjećao. Kaže da se iskreno nada kako će im Vlada uskoro povisiti plaće.
- Svi će se razbježati u skupe klinike čim uđemo u Europsku uniju, a onda neka Bog pomogne pacijentima - komentirao je Šovagović.
Glumcu trenutačno najteže pada to što nakon operacije mora biti na strogoj dijeti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_38692 26.02.2010.

    živio dr Guzina!!

  • plavi cvijet 26.02.2010.

    Da, hoće, baš se jako brinu za liječnike i medicinsko osoblje. Koliko bi to bilo mjesečnih plaća liječnika i to npr. primarijusa ili kirurga kad bi se stavilo u omjer sa 3 miliona kuna koliko košta održavanje Sanadera za šest mjeseci.

  • valdop 26.02.2010.

    fićo, brzi oporavak pa natrag u krevet \"NMK\". . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare