To je to što me zanima!

Film 'Čekajući tramvaj' je donio studentima nagradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Film snimljen u studentskoj radionici FPZG-a pod mentorstvom gošće predavačice Lois Bianchi donio je studentima broncu na svjetskom festivalu
Vidi originalni članak

Kratki dokumentarni film 'Čekajući tramvaj' studenata televizijskog novinarstva, Saše Dugonjića (22), Paule Klaić (22) i Grgura Žučka (22) osvojio je brončanu nagradu na festivalu Worldfest Houston 2010.. Festival je treći najstariji međunarodni filmski festival u Sjevernoj Americi te prvi svjetski festival nezavisnog filma i videa. Osnovan je 1963. godine, a festival je u svojoj dugogodišnjoj karijeri iznjedrio mnoge svjetske redatelje poput braće Coen, Bryana De Palmu, Georgea Lucasa, Davida Lyncha, Ridley Scotta, Stevena Spielberga i mnoge druge. Ove godine na festivalu su sudjelovale 33 zemlje, a prijavljeno je ukupno 4.400 filmova. Studenti televizijskog novinarstva s Fakulteta političkih znanosti su ponosni što su uspjeli osvojiti broncu u tako velikoj konkurenciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lokva 22.04.2010.

    koja glupost,ali najbolja mi je baba sto ide u pucku kuhinju a glavno da ima za cigare,i onaj did \"street school\" hehe !!

  • cinderella 22.04.2010.

    meni se jako svidjelo!!! u biti ljudi ne primjećuju takve sitnice..nekima to čekanje nekoga/nečega zauvijek promjeni život,možda baš sljedeći tramvaj bude sudbonosan za njih..ne znam..treba uživati u svemu,a životni tempo je takav da ne primjećuješ nikog i ništa-samo bezglavo juriš negdje zadubljen u sebe i svoje probleme.. baš mi je fora sve to..ideja,filmić,sve..svaka čast!!!

  • olnada 22.04.2010.

    Dobra ideja.Svidja mi se to o cekanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare