To je to što me zanima!

Film o Dolores Lambaši Dikan je gledao iz zadnjeg reda kina

BURNA NOĆ Nakon dokumentarca Josip Radeljak nije se zadržao s gostima, nego je požurio na promociju CD-a Alke Vuice, gdje su već bili kći Lana i sin Leo
Vidi originalni članak

Film “Naslovnica”, u kojem Dolores Lambaša govori kako se osjeća nakon njihova prekida, Dikan Radeljak (70) u četvrtak je došao pogledati u društvu prijatelja glumice koja je poginula u listopadu.

Dolores, koja je prije Radeljaka bila u dugim vezama s Ivom Gregurevićem (61) i Franom Lasićem (59), u dokumentarcu Silvane Menđušić u razgovoru s prijateljicom zaključuje kako je sada prvi put slobodna te da se može posvetiti sebi i svojim planovima. Prijateljica joj govori kako je to jako dobro za nju. Radeljak, koji je film s Doloresinim prijateljem Tomislavom Bedenikovićem gledao iz posljednjeg reda kina, otišao je odmah nakon projekcije i večer nastavio na promociji albuma “Alkina kafana” prijateljice Alke Vuice (52), koja ga je i upoznala s Dolores. Bio je dobro raspoložen, a s njim su bila i njegova djeca, sin Leo i kći Lana.

Njegova šogorica, glumica Mia Begović (51) obradovala im se kad ih je ugledala i požurila je zagrliti nećakinju.

– Ovdje su meni najdraži ljudi i sretna sam – rekla je slavljenica Alka.

Iako je njezin sin Arijan radio na CD-u kao producent, nije došao na promociju jer je trenutačno kod oca u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Darko05 02.03.2014.

    Izgleda da Dikanov sin stvarno puno pije.

  • POTPEC 01.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • libeluli 01.03.2014.

    Dikan je sigurno došao vidjeti ima li materijala za tužbu, dugo već nema neke žrtve

Komentiraj...
Vidi sve komentare