To je to što me zanima!

Film 'Wonder Woman' čudesno ruši rekorde u cijelom svijetu

Film je u SAD-u zaradio nešto više od 100 milijuna dolara, a u svjetskoj je distribuciji ukupno zaradio preko 120, čime je ukupna zarada filma lako dosegla 223 milijuna dolara
Vidi originalni članak

'Wonder Woman', najnoviji film iz Warner Bros-ove kuhinje snimljen po djelima DC Comics-a, zaradio je preko 200 milijuna dolara na svojem otvaranju. Time je 'Wonder Woman' postao film koji je ne samo odlično zaradio već je i donio svojoj redateljici priželjkivanu titulu najboljeg otvaranja za jednu redateljicu.

Film je u SAD-u zaradio nešto više od 100 milijuna dolara, dok je u svjetskoj distribuciji utržio preko 120, čime je ukupna zarada filma dosegla 223 milijuna dolara.

Na drugom mjestu se nakon ovog vikenda našla animirana komedija 'Captain Underpants: The First Epic Movie', dok je treće mjesto jedva uspio osvojiti peti nastavak Pirata s Kariba.

U glumačkoj postavi su uz Gal Gadot i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui te Eugene Brave Rock. Režije se prihvatila Patty Jenkins, redateljica hvaljenog 'Čudovišta'.

'Wonder Woman', u distribuciji Blitza, pogledajte već od danas u CineStaru i to u najboljim formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice možete kupiti na blagajni kina ili online na Blitz-CineStaru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare