To je to što me zanima!

Filmmusicorkestar će s krova double-deckera pjevati Zagrebu

Zagrebačkim ulicama svirat će prema svim aktualnim zdravstvenim propisima, odnosno na socijalnoj distanci. Na krovu turističkog busa, koji će militi ulicama, svirat će i pjevati Elma Burnić, Željen Klašterka...
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma 28. travnja u 17 sati kreće autobus s Filmmusicorkestrom na krovu. Pa ide do Svačićeva trga i nastavlja do Španskog i Mamutice u Travnom.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, Filmmusicorkestar izvest će set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.

POGLEDAJTE VIDEO Oduševio građane: Urban je iz autobusa pjevao Riječanima...

Zagrebačkim ulicama svirat će prema svim aktualnim zdravstvenim propisima, odnosno na socijalnoj distanci. Na krovu turističkog busa, koji će militi ulicama, svirat će i pjevati Elma Burnić, Željen Klašterka, Admir Ćulumarević i Tihomir Novak.

- Sve će trajati oko tri sata. Krećemo s popularne Džamije pa ćemo blizu Haulikove, gdje je s Arsenom Dedićem stanovala Gabi Novak, svirati njihove hitove pa idemo dalje. Zaustavit ćemo se na deset minuta, a ljudi, ako dođu, ako nas ne gledaju s prozora ili balkona, neka paze na distancu - upozorava Ćulumarević i kaže da će svirati melodije iz filma 'Tko pjeva zlo ne misli' i mnoge druge...   

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare