To je to što me zanima!

Filmmusicorkestar ima novi spot, uskoro koncert u Kinoteci

Filmmusicorkestar možete uživo poslušati u subotu, 22.02.2020. s početkom u 20:00 sati u zagrebačkom kinu Kinoteka na početku njihove turneje 6 Kinoteka kojom otvaraju koncertnu sezonu
Vidi originalni članak

Zagrebački Filmmusicorkestar koncem 2018. godine izdao je svoj autorski album prvijenac znakovitog naziva 'Evo muzike, traži se redatelj', kojim su se široj publici predstavili i kao vrlo uspješni autori donoseći 7 pjesama nastalih u prve dvije godine svog postojanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od njih, pod nazivom 'Hej', autora glazbe Željena Klašterke, teksta Uršule Tolj, prepjeva na francuski jezik koji potpisuje Maja Peterlić te u aranžmanu cijelog benda dobila je i svoje video izdanje.

Iza video broja za ovu šarmantnu hrvatsko-francusku verziju pjesme stoji zagrebački Kadar 22, odnosno dvojac Marko Stanić i Denis Lepur dok su glumački dio u spotu odradili mladi Petrunjela Baće i Val Ivan Klašterka.

Svakako je važno spomenuti i glazbene goste, mladog, ponajboljeg harmonikaša ovih prostora Antonia Vrbičkog te jedinstvenog Bornu Šercara na bubnjevima. Spot je sniman u zagrebačkom Jazz & Cabaret clubu Kontesa.

- Filmmusicorkestar se ovim putem zahvaljuje gospodinu Miri Ungaru, clubu i gradskom kazalištu Komedija na svesrdnoj pomoći u realizaciji spota - rekli su nam.

Filmmusicorkestar možete uživo poslušati u subotu, 22. veljače 2020. s početkom u 20:00 sati u zagrebačkom kinu Kinoteka na početku njihove turneje 6 Kinoteka kojom otvaraju koncertnu sezonu.

POGLEDAJTE SPOT: 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare