To je to što me zanima!

Filozofija jednog ubojice: Zašto je uspio ubijati toliko dugo?

'Želite li odigrati igru?', grozne su riječi jednog od psihopatskijih ubojica koji su ikad hodali Zemljom. To su riječi koje nam donose strah u kosti. Je li ovo napokon njegov kraj
Vidi originalni članak

Novi video o smrtonosnom psihopatu Jigsawu, po kojem se i najnoviji film iz franšize 'Slagalica strave' i zove, lijepo nam je dao uvid u sve što treba znati o ovom serijalu prije gledanja. Posebice nam je objašnjen njegov mentalitet, koji ga i nagoni na ubijanje.

- Ljudi nisu nimalo zahvalni što su živi. Ali ne ti. Ti više nisi nezahvalan - izjavio je Jigsaw u videu.

Pogledajte video o ubojičinom pogledu na svijet

Kako bi nam približio što se može vidjeti u filmu, i redatelj Michael Spierig (u stvari koredatelj, uz svojeg brata Petera), se oglasio.

- Stavili smo stvarno divlje zamke u film, ne bojimo se krvi. Baš jedan odličan uradak za Noć vještica. Možda nije baš toliko opak film, koliko je zabavan, ali na to smo i ciljali. I dalje je sve prepuno dobre stare krvi i klanja, to zasigurno. A povrh svega je jedan odličan misterij, s interesantnim preokretima. Slagalica strave za 2017. godinu - rekao je redatelj.

Valja napomenuti kako je ovaj serijal više manje jedinstven među serijalima s 'milijun' nastavaka. I Jason Voorhees iz 'Petak trinaesti' kao i Freddy iz 'Strave u ulici brijestova, a i Michael Myers iz 'Noći vještica' su u stvari neuništivi. No glavni negativac franšize 'Slagalica strave' je mrtav od samog početka serijala, a u osmom filmu nam se vraća još jednom samo kao snimka i kao pokretač svojeg demonskog plana.

Razne žrtve u ovogodišnjem filmu o psihopatskom ubojici Jigsawu glume Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Paul Braunstein, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Boisvert i James Gómez.

Redatelji filma su gore spomenuta braća Michael i Peter Spierig. Režiseri su prije snimili podosta dobro 'Predodredište' te impresivno loš uradak 'Rat za krv'. Nadajmo se kako će ovaj put dvojac ponoviti svoj uspjeh s prethodnim filmom.

'Jigsaw' u sva bolja kina dolazi 02. studenog, u distribuciji Blitz Filma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Metal👊Machine 23.10.2017.

    Nije da išta očekujem od ovog filma, ali opet, valjda neće biti totalno negledljivo smeće poput onog shita o kojem ste isto pisali... Leatherfacea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare