To je to što me zanima!

Finale Eurosonga: Laci će šarmom doći do pobjede?

Posljednjih godina na Eurosongu su pobjeđivali izvođači koji su bili najskandalozniji. Kako će se tu uklopiti naš Laci za kojeg kažu da je šarmantan?
Vidi originalni članak

Večeras je u beogradskoj Areni finale Eurosonga. Posljednjih godina su pobjeđivali izvođači koji su bili najskandalozniji. Nekoć su se tamo pjevušile pop pjesme, a danas pjevaju purice na pozornici. Švedska grupa Abba se baš na Eurosongu 1974. godine proslavila "Waterloom", koji je i danas hit. Danas pobjeđuju transvestiti poput Dane International, čije se pjesme više nitko i ne sjeća. Na kladionicama je ovogodišnji najveći favorit ruski predstavnik Dima Bilan, koji puni naslovnice potocima alkohola koje su navodno on i njegova delegacija popili, kao i brojnim eskort-djevojkama koje su zadnjih dana prošle kroz njegovu hotelsku sobu. Kako će se u sve to uklopiti Hadži, Pajo i Laci za koje novinari kažu da su šarmantni i simpatični, te da imaju pjevnu pjesmu. Je li to dovoljno za uspjeh? Imaju li naši predstavnici šanse za pobjedu? Mislite li da je u glasovanju presudna kvaliteta pjesme ili scenski nastup?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Hana-Sk 25.05.2008.

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toliko o tome koliko smo uistinu dobri. Bitno da su se svi digli kad sam ih spljuvala, izgleda da nisam jedina s obzirom na rangiranje. I Europa ih je skužila. Prošavši u finale dali su im malo da se zanesu, al su ih ipak na kraju zasluženo nagradili. Dajte, molim Vas...zar ste zaista mislili da ćemo se moći ponositi nakon ovogodišnjeg Eurosonga!!!

  • sanni_37 25.05.2008.

    Pa cestitam vam na toj pobedi!

  • smuc 24.05.2008.

    Kraljevi ostaju kraljevi sve ostalo je parada kiča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare