To je to što me zanima!

Finale Imagine festivala 6. i 7. 12. na Trgu Bana Jelačića

Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima. Ove godine poseban naglasak je na autorske izvedbe
Vidi originalni članak

Imagine Croatia je festival mladih glazbenika u dobi od 12 do 20 godina (pojedinci) i grupe do najviše 10 glazbenika od kojih nitko nije stariji od 20 godina. Radi se o festivalu otvorenom mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Ove godine poseban naglasak je na autorske izvedbe, a obrade su također dobrodošle.

Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima.

Nastup na finalu pobjedniku će omogućiti nastup na međunarodnom Imagine festivalu 2015. u Belgiji. Ostale nagrade su gostovanje na festivalu Music Direct Imagine Sweden u Švedskoj, gostovanje na Imagine Belgium u Belgiji , Imagine France u Francuskoj, Parkfest u Novigradu, izdavanje singla, snimanje u studiju, električna gitara, pojačalo za električnu/bass gitaru sa USB priključkom + digitalni efekti za gitaru + Cubase LE program za snimanje na računalu.

Imagine finale održava se 6. I 7. Prosinca na Trgu Bana Jelačića. Prvi dan nas očekuju Hrvatski glazbenici koji će se natjecati za vrijedne nagrade, a drugi dan pobjednik Imagine Croatia 2014 i međunarodni gosti iz Belgije i Švedske koji su osvojili nagrade u svojim zemljama.

Imagine Hrvatsko finale 6. 12. u 18.00h

Nastupaju:

Viribus Unitis

Nina Fakin & Veronika Lanča

Firespark

M&m

Drugi Svijet

Passenger Routine

Vedran Šimunec

Reset

Levonda Kids

Medija Stres

Reply

Funked Up

Imagine Međunarodna prezentacija 7. 12. u 19.00 h

Goatfish – Prošlogodišnji Pobjednik

Act 1 (Belgija)

Duo Systrami (Švedska)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare