To je to što me zanima!

Finale natjecanja za izbor Miss Universe: Pogledajte tko su favoriti gledatelja za pobjedu

Pobjednicu će okruniti 70. Miss Universe, glumica Harnaaz Sandhu (22) iz Indije, a natječu se: R'Bonney Gabriel, Ashley Cariño, Hannah Iribhogbe, Soraya Kohlmann i Celeste Cortesi
Vidi originalni članak

Izbor za Miss Universe će održati večeras u New Orleansu, malo poslije ponoći po srednjoeuropskom vremenu. Ovoga tjedna manekenke su u SAD-u imale prednatjecanje na kojemu se njih 84 pokušale izboriti za mjesto među top 15, a kojima je to pošlo za rukom, saznat će se u finalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjednicu će okruniti 70. Miss Universe, glumica Harnaaz Sandhu (22) iz Indije, a ovo su favoritkinje za pobjedu.

miss universe Cimerica naše Arijane dolazi iz Libanona, a Miss Curacao je u karanteni zbog korona virusa

R'Bonney Gabriel (28) rođena je u Houstonu u Texasu.  Ona je prva Amerikanka filipinskog podrijetla koja je osvojila titulu Miss Texas USA.

Ashley Cariño (28) sanja o tome da jednog dana ode u svemir i radi za NASA-u, piše u njezinoj biografiji na stranicama Miss Universe, a uspije li u tome, postala bi prva natjecateljica za Miss Universe koja je ikada otišla u svemir. 

Trenutačno studira zrakoplovno inženjerstvo na Sveučilištu Centralne Floride. Najstarija je  od petero braće i sestara, a sebe opisuje kao obožavateljicu bejzbola i 'Star Treka'.

U NEW ORLEANSU Finale Miss Universe je za dva dana, a ovako je naša Arijana Podgajski predstavila Zagorje

Hannah Iribhogbe (21) trenutačno studira poslovni menadžment na koledžu North Lake u Dallasu, a strast joj je dobrotvorni rad te je osnovala svoju zakladu za pomoć u prehrani djece diljem Afrike.

- Ona posjećuje sirotišta diljem Nigerije, a sama je odgovorna za dvije djevojčice. Osnivačica je The Montana Initiativea, organizacije koja radi na prehrani 10 milijuna djece diljem Afrike - piše u njezinoj biografiji.

Miss Njemačke, Soraya Kohlmann (24) je ljubiteljica životinja, vlasnica tvrtke, trenerica pilatesa i model. 
- Ona vjeruje da su pozitivno razmišljanje i zahvalno srce ključ za ispunjen, uspješan i sretan život - piše u njezinoj biografiji.

Miss Filipina, Celeste Cortesi (25) trenutačno studira menadžment nekretnina i nada se da će raditi u struci. Radi s organizacijom Save the Children Philippines i podržava MindNation, organizaciju za brigu o mentalnom zdravlju.

- Njen najveći san je preseliti svoju mamu natrag na Filipine i kupiti joj kuću u kojoj će provesti mirovinu - piše u biografiji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • VLADEK72 16.01.2023.

    Ova u sredini izleda ko vanzemaljac.

  • DRZAVNI JAD 15.01.2023.

    Znaci photoshop samo takav..gdje je tu prirodna ljepota..ni blizu

  • take it back1 15.01.2023.

    Ovo nema veze sa ljepotom. Ožbukano, botoksirano nafilano. Nekako mi se čini da ni podaci o privatnom životi nisu točni. Pobijedit će najdublji džet, i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare