To je to što me zanima!

Finale 'Survivora', kandidate čeka najteži izazov: Evo koji iznos će dobiti pobjednik showa

Dojmovi se među finalistima još uvijek sliježu dok se bliži finalni izazov s kojim će završiti njihova 'Survivor' avantura, a svakome od njih pobjeda je ultimativni cilj
Vidi originalni članak

Magistri kineziologije Nevena i Goran iz plavog tima te bivša košarkašica Milica i djelatnik Crvenog križa Stefan iz crvenog tima stigli su na konačnu destinaciju zakoračivši u samo finale showa 'Survivor'. Njihov put nije bio nimalo lagan, jer su se tijekom gotovo tri mjeseca na otoku suočavali s teškim zadacima, surovom prirodom, jedni s drugima te sa samima sobom, a pred finalistima je sada posljednji epski izazov nakon kojeg će se doznati koja će dva najbolja natjecatelja osvojiti titulu pobjednika i podijeliti nagradu u iznosu od 30 tisuća eura (otprilike 225 tisuća kuna). Večeras nezaustavljive finaliste očekuje najteži zadatak, a do laskave titule pobjednika dijele ih čak tri poligona koja moraju proći. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dojmovi se među finalistima još uvijek sliježu dok se bliži finalni izazov s kojim će završiti njihova 'Survivor' avantura, a svakome od njih pobjeda je ultimativni cilj. Samim sudjelovanjem u showu, Neveni se ostvario dječji san, a zbog uspjeha u igrama koji je pokazala za vrijeme trajanja showa i njezinog natjecateljskog duha od nje se može očekivati napeta borba.

- Što će biti danas, ne znam. Nisam mogla dobiti težeg protivnika, ali opet sam se probudila i sinoć sam prije spavanja Goranu rekla da ću ga danas, kako bi se reklo, oderati. Stvarno se nadam da ću barem biti blizu tome, ipak je Goran bio izvrstan u igrama, netko tko je bio najkoncentriraniji i najlaganiji u finišima, pa nemam nimalo lak zadatak. Opet mi srce lupa, tek sam sad svjesna gdje sam i koji mi je zadatak - poručit će Nevena koja će večeras dobiti priliku za revanšom polufinalnog izazova, a za pobjedu će joj parirati Goran, za kojega i sama titula ministra sporta govori dovoljno.

- Toliko različitih poligona i situacija smo prošli u ovom 'Survivoru' i toliko puta smo krenuli, startali, dovršili, promašili, pogodili, pobijedili i izgubili, ali sam razmišljao malo o današnjem danu i svom putu u 'Survivoru'. Ono za što sam živio su zadnji bodovi koje sam uglavnom, kad sam ih osvajao, osvajao s Nevenom - priznat će Goran te najaviti da gledatelji od njih mogu očekivati uzbudljivo i kvalitetno natjecanje:

- Danas cijeli dan imam osjećaj kao da se borim za taj zadnji bod, to je ono u čemu najviše uživam i tada sam najmirniji i najfokusiraniji. Predivan je osjećaj, jako se veselim današnjem danu i nisam mogao dobiti težu protivnicu.

NA KORAK DO POLUFINALA Nika iz 'Survivora': Osjetila sam veliko olakšanje kad sam ispala

U crvenom timu također će se odigrati muško-ženski izazov u kojemu će se suočiti Milica i Stefan, dvoje kandidata koji su od početka showa slovili za jedne od najjačih karika.

- Jako sam ponosna i sretna. Prvenstveno sam sretna što je baš ova četvorka ovdje koji su se borili i ostavili srce na terenu te dali sve od sebe da se pokažu najbolje što mogu. Jednostavno sam ispunjena i mirna - reći će Milica i najaviti da neće biti nimalo jednostavan protivnik:

- Pošteno ću se boriti, pokušat ću ispratiti svaki Stefanov korak i kada dođem do kraja precizno pucati i pobijediti. Dat ću sve od sebe, ovaj dan se događa danas i više nikada, ne bih htjela propustiti priliku zbog koje ću se kajati.

Milica će večeras snage odmjeriti protiv Stefana kojega će, osim sudjelovanja u finalu, posebno razveseliti još jedan plemeniti uspjeh koji su kandidati nesvjesno postigli.

Mario će finalistima otkriti da je njihovo natjecanje u 'Survivoru' imalo utjecaja na djecu diljem regije koja su manje vremena provela uz mobitele i igraće konzole jer su u parkovima počela igrati igru inspiriranu showom. Ta će informacija dirnuti Stefana koji će kroz suze poručiti:

- Ovo je trenutak kada smo nadmašili sami sebe jer ponosno mogu reći da sam kineziolog kada mi kažeš što se radi po Srbiji i Hrvatskoj i da smo mi nekome uzor, da se djeca više kreću. Radio sam godinama s djecom i to je najljepši poziv, a i fakultet sam upisao zbog toga jer mogu na jedan direktan način nekome utjecati na bolji i zdraviji život i kada nam kažete da smo to i uspjeli, ne postoji ljepši trenutak. Sada sam najsretniji i najponosniji na nas četvero, a i na sve ljude koji su bili ovdje jer smo to uspjeli ostvariti.

Samo jedan posljednji izazov dijeli finaliste 'Survivora' od završetka natjecanja, a koji će kandidati postati pobjednici plavog i crvenog tima doznat će se večeras u 20.15 na Novoj TV! 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Neohumanist 05.06.2022.

    Kako poručit voditelju Mlinariću da cijeli serijal pogrešno govori. Kaže da netko od takmičara nominacijom postaje "dualista", a dualizam je religijsko uvjerenje o dualističkom ustrojstvu svemira i vječnoj borbi Dobra i Zla (zoroastrizam, manihejstvo, bogumili, katari...). Zato pogrešno govori da "dualisti" odlaze u "duel". Duel nema nikakve veze s dualizmom. Ne, u duel odlaze duelisti, a ne dualisti. Neka tome netko Mlinarića pouči...

  • ana nana 05.06.2022.

    Zasluženo Goran, Nevena .Tena i ti si naša pobjednica. Sumeja nisi zaslužila ni povratnu kartu, kad si ispala pleme procvijetalo a i mi pored malih ekrana .  

  • Neno1990 05.06.2022.

    Mislim da je stefanu milica obecala dat p.... posli showa jer ga je omađijala,ko zmija se izvija oko njega,uzas od zene

Komentiraj...
Vidi sve komentare