To je to što me zanima!

Fitness trenericu holivudskih zvijezda pronašli mrtvu u kadi

Još nije poznato od čega je Mandy preminula, ali je u tijeku autopsija i toksikološka analiza. Ne postoji ni jedan dokaz koji bi upućivao na nasilnu smrt, odnosno zločin
Vidi originalni članak

Fitness trenerica Mandy Blank, koja je zaslužna za zdravlje i tjelesnu formu mnogih holivudskih zvijezda, pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu u 43. godini života, piše TMZ. 

Trenericu je u kadi pronašla njezina spremačica te izvori tvrde da je umrla na licu mjesta. Još nije poznato od čega je Mandy preminula, ali je u tijeku autopsija i toksikološka analiza. Ne postoji ni jedan dokaz koji bi upućivao na nasilnu smrt, odnosno zločin. U blizini nje nije pronađen ni alkohol ni droga.

Mandy je 1999. osvojila Svjetsko prvenstvo Međunarodne federacija za body building i fitness (IFBB). Postala je najmlađa natjecateljica kojoj je to uspjelo, a kasnije se profilirala u uspješnu trenericu te je često krasila naslovnice časopisa.

Radila je sa zvijezdama poput Matt LeBlanc (51), Alex Rodriguez (43), Jared Leto (46), Pauly Shore (50), Mickey Rourke (66) i Dave Navarro (51). 

- U potpunom sam šoku. Dopisivale smo se prije nekoliko dana. Širila je pozitivu i u njenom su se društvu svi osjećali super - rekla je njezina kolegica Annette Milbers.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Lana Hana 02.11.2018.

    Možda je pobljuvala mozak

  • deniman666 01.11.2018.

    sigurno srčani svatko tko zna malo o profi bb-u zna da se profesionalac ne postaje ako jedeš jaja i piletinu treba ti i kemikalije

  • crazy mind 01.11.2018.

    i ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare