To je to što me zanima!

'Fizički nisam prevarila Stipu, postoje simpatije s Popovićem'

Iva Majoli za časopis Gloria izjavila je kako je poduzetnika Denisa Popovića upoznala početkom veljače te da je njihov odnos početak divnog prijateljstva
Vidi originalni članak

Početkom veljače Stipe Marić (31) iselio je iz njihovog zajedničkog stana. Da je podnio zahtjev za rastavom braka, Iva Majoli (34) tvrdi da je saznala na policiji kad je podnio kaznenu prijavu protiv nje. Optužio ju je za obiteljsko nasilje, a ona želi da se ta trakavica čim prije prekine, piše časopis Gloria.

- Od bliskog prijatelja čula sam kako mu je jedino u cilju da meni uništi život. Ja na to ne reagiram, unajmila sam odvjetnika da obavi sve što je potrebno - izjavila je Iva za Gloriu te rekla da mu nikad nije prijetila. Osvrnula se i na Stipine optužbe da ga je varala posljednje četiri godine.

- Po onome što on priča, ja sam već godinu dana u vezi s dotičnom osobom, a upoznala sam ga početkom veljače - komentirala je Iva svoje poznanstvo s poduzetnikom Denisom Popovićem.

- Postoje obostrane simpatije, družimo se i mislim da je to početak jednog divnog prijateljstva. S obzirom na sve oko nas, vidjet ćemo kako će to ispasti - izjavila je Iva za časopis Gloria.

- Fizički nikad nisam prevarila Stipu - zaključila je Iva. 

Bivša tenisačica u srijedu je viđena s Denisom Popovićem kako uživaju na Stradunu i ispijaju kavu. Par se zajedno vratio i u Zagreb. Snimljeni su na Plesu u Zagrebu.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria!

Idi na 24sata

Komentari 51

  • hoznzregeri 15.03.2012.

    Kaže moja sveki da veči odojci idu po 14,00 a manji po 17,00..Libo mene za Stipu i Ivu pored ovih cijena svinjetine...

  • japanokinez 15.03.2012.

    Mislim da se Dado i otac, a čak i Tarik Filipović srame ovog akrapa.

  • dorka 15.03.2012.

    pametnija je dok muči...

Komentiraj...
Vidi sve komentare