To je to što me zanima!

Flash iz 'Lige pravde' priznao je krivicu za provalu na obiteljski posjed, ali neće ići u zatvor

Incident se dogodio prošle godine, a nakon što su policajci uzeli izjave, pregledali su snimke nadzornih kamera na kojima se jasno vidio glumac, koji je ubrzo uhićen
Vidi originalni članak

Glumac Ezra Miller (30) prošle je godine protuzakonito ušao na posjed obitelji te navodno ukrao nekoliko boca pića. Sada je na sudu priznao krivicu za provalu.

PROBLEMATIČNI GLUMAC Flash iz 'Lige pravde' optužen za provalu u obiteljsku kuću: Uzeo je nekoliko boca alkoholnih pića

Prema pravnim dokumentima, kako piše TMZ, Ezra je u petak pristao na nagodbu u sudnici u Vermontu kako bi mu se smanjila kazna. Neće morati služiti zatvorsku kaznu, ali će godinu dana biti na uvjetnoj. Također, mora platiti iznos od 500 dolara.

Glumca, najpoznatijeg po ulogama u filmovima 'Liga Pravde' i 'Čudesne zvijeri', prvo su optužili i za provalu i za sitnu krađu, ali su zbog nagodbe te optužbe odbačene. Ako Ezra iz bilo kojeg razloga prekrši svoju uvjetnu kaznu, odbačene optužbe mogle bi se vratiti.

Optužbe protiv glumca podnesene su prošle godine u svibnju, nakon što je vlasnik kuće rekao kako je Miller ušao na njegov posjed i ukrao nekoliko boca alkohola. Ovo nije prva optužba vezana uz glumca. Jednom je bio uhićen na Big Islandu, a tijekom uhićenja je bio agresivan prema policajcima. Bio je optužen i za psihičko maltretiranje i zlostavljanje maloljetnice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare