To je to što me zanima!

Folker na čijem je koncertu bila Anica preležao koronu: Čekam dozvolu da pojedem pljeskavicu

Imao sam koronu i preživio sam, a financijski nemam problema. Zašto bih imao? Ako sam 35 godina radio i zarađivao, ovu jednu godinu mogu i da bacim. Najbitnije je da smo svi zdravi, rekao je
Vidi originalni članak

Folker Aco Pejović (48) zabavljao je publiku u jednom beogradskom restoranu, a na njegovom koncertu uživala je i bivša misica Anica Kovač (44) koja je pozirala s pjevačem Milom Kitićem (68).

Inače, Pejović je nedavno priznao da je imao korona virus.

- Smršavio sam 13 kilograma, ali sam ovih dana vratio četiri. I preležao sam koronu. Najviše čekam mesni dan, da mi nutricionist dozvoli da pojedem neku pljeskavicu - rekao je za Kurir.

FOTO: U BEOGRADU Anica Kovač pozirala s Kitićem: Uživali na nastupu Ace Pejovića

- Imao sam koronu i preživio sam, a financijski nemam problema. Zašto bih imao? Ako sam 35 godina radio i zarađivao, ovu jednu godinu mogu i da bacim. Najbitnije je da smo svi zdravi - dodao je.

Priznaje da se nije ostavio alkohola.

- Vratio sam mu se, ali u normalnim količinama. Jao, ovo 'ostavio', sad ispada kao da sam alkoholičar ha ha ha. Opijali smo se za vrijeme korone, popili smo 20 litara malinovače. Naručili smo je iz Brusa, ali nisam sam popio, naravno, tu je bila ozbiljna ekipa - ispričao je folker.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jamesbond7777 09.10.2020.

    ooo Ankicee,kaje tebi to trebaloo i tvome muzu takoder. .

  • crna mačka 09.10.2020.

    Velika domoljubka!

  • 09.10.2020.

    Ovo nije u redu, ko fol velika Hrvatica a sluša srpske folkere. To je kao da veliki zaljubljenik u black metal ide nedjeljom u crkvu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare