To je to što me zanima!

Fonda otkrila eliksir mladosti: Njena tajna je jako puno seksa

Trenutačno je u vezi s producentom Richardom Perryjem. Udavala se tri puta. Sa svim partnerima i muževima redovito se seksala. Preporučuje ženama puno seksa
Vidi originalni članak

Glumica se tri puta udavala. Jane Fonda (73) trenutačno je u vezi s producentom Richardom Perryjem (68). Dodaje da se sa svim partnerima i muževima redovito seksala. Preporučuje ženama kontinuirano vođenje ljubavi kako bi ostale zdrave, mlade i lijepe.

Joan Collins (78) tvrdi da nikad nije bila na estetskoj korekciji. Engleskinja žali kolegice ovisne o 'plastičaru'. Glumica je nedavno otkrila kako se nikad nije seksala s muškarcem starijim od 42 godine. Očito je to njen eliksir mladosti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ja__zg 01.11.2011.

    sve je to ok, ali ne možeš mi sa 73 godine izgledati ko 23-godišnjakinja... lice joj je potpuno ispeglano, ruke također, sve živo... možeš se ti jebat kolko očeš, ali zbog seksa sigurno tako ne izgledaš!!!

  • pa šta je 31.10.2011.

    mislim ... sve ove što pljuju po dotičnim damama vjerovatno se sexaju samo kad im netko da 20-30 kn ,ili da skinu sa tapete napaljenog poštara,dečka ,majstora,...i to sa odglumljenim orgazmom ili bez njega ...tako da redoviti sex je stil života kao i doručak,disanje ,voda ,sunce..žuži se potuži zbori pametno iako je več u godinama ....

  • pernica 31.10.2011.

    dobro ona izgleda za svoje godinice, ali nije stvar u sexu već u dobrom estetskom kirurgu, kozmetičaru, kuharu, nutricionisti, frizeru, stilisti, te ostaloj sviti koju plaća za svoj tip-top izgled!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare