To je to što me zanima!

Foo Fighters počinju raditi na novom albumu već ovaj tjedan

Vraćam se u Los Angeles i počinjem raditi na novom albumu Foo Fightersa, rekao je Grohl nakon koncerta u Londonu, gdje je promovirao dokumentarac "Sound City"
Vidi originalni članak

Dave Grohl je istaknuo kako se vraća u SAD nakon premijere dokumentarca "Sound City" u Londonu kako bi počeo raditi s ostatkom Foo Fightersa na novom albumu već ovog tjedna, javlja NME

- Vraćam se u Los Angeles i počinjem raditi na novom albumu Foo Fightersa - rekao je Grohl nakon koncerta u Londonu, gdje je nastupao s ostalima koji su snimali u Sound Cityju.

Frontmen Foo Fightersa je već ranije spominjao kako ima "velike planove" za sljedeći album benda, iako je prošle godine u New Yorku najavio kako je "to to od Foo Fightersa na neko vrijeme". Još prošlo ljeto bend je nastupao u Europi, a nakon turneje je Grohl počeo raditi s Joshom Hommeom na novom albumu Queens Of The Stone Agea.

Detalji i eventualni datum izlaska novog albuma Foo Fightersa još nisu poznati, a Grohl kaže kako će javnost o svemu biti obaviještena na vrijeme. Bend je posljednji album "Wasting Light" izdao 2011. godine, a snimali su ga u Groholovoj kući. Album je prošle godine osvojio pet Grammyja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • skibidibiiip 21.02.2013.

    Neka bude dobar kao Wasting Light i ja sretan..! :) A možda i Novoselić odsvira bassa na pokojoj stvari novoga albuma! Hope..!

  • KristijanKavur 21.02.2013.

    Interesantno, jedva čekam :D

  • KapitalističkaStoka007 21.02.2013.

    Hahah. Upravo slušam Everlong i naletim na ovu vijest...iako mi je već poznata :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare