To je to što me zanima!

Forbes: Madonna iza Oprah Winfrey za milijardu kuna

Tamnoputa TV-voditeljica je sa zaradom od 3,8 milijuna kuna na dan zauzela prvo mjesto na Forbesovoj listi najbogatijih na svijetu
Vidi originalni članak

Puna je k’o brod! Prema Forbesovoj ljestvici najbogatijih Oprah Winfrey zarađuje milijardu i 430 milijuna kuna na godinu. Od lipnja 2006. i lipnja ove godine svaki joj je dan u prosjeku na račun  sjelo tri milijuna i 850 tisuća kuna. Najviše je zaradila od televizijskog showa. Novac joj nosi i satelitski radio-program, pa ženski magazin, ali i brodwayska predstava “The Color Purple”, u njezinoj produkciji. U međuvremenu  ova 53-godišnjakinja producira još dva televizijska reality-showa koja će joj učvrstiti vodeću poziciju u ovoj grani televizijske industrije.
Svoje prste ima i u Dr. Phil McGraw’s i Rachael Ray’s showovima. Dr. Phil i Rachel domogli su se  respektabilnog sedmog odnosno  13. mjesta na Forbesovoj listi najbogatijih TV-ličnosti na svijetu. Oprahin vršnjak Jerry Seinfeld slijedi je na drugom mjestu ali s mnogo 'skromnijom’ zaradom od samo 330 milijuna kuna na godinu. Zaradio ih je reklamama i  repriziiranjem Seinfelda. Na trećem mjestu sa 247 milijuna kuna zarade je Simon Cowell. zahvaljujući gledanosti showa  “Američki idol i “Amerika ima talente”,  te “Dueti slavnih”. 
U društvu najbogatijih televizijskih 'faca’ našli su se  i Regis Philbin, David Letterman, Jay Leno, Mat Lauer i Donald Trump čiji show 'Pripravnik’ još uvijek posluje s dobitkom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare