To je to što me zanima!

'Fotka' brzo nestala: Barbara Šegetin hvali se zarukama?

Barbara Šegetin još je u Big Brother kući 'cvrkutala' o svom tajnovitom dečku. Sada se, čini se, zaručila jer se pohvalila fotografijom prstena. No 'fotka' je ubrzo misteriozno nestala
Vidi originalni članak

Otkako je izašla iz Big Brother kuće, ljubavni život Barbare Šegetin (26) predmet je raznih nagađanja. Iako bi je mnogi najradije spojili s njenim nesuđenim ljubavnikom, Ervinom Mujakovićem (24), Riječanka voli drugog muškarca.

To je dala naslutiti nebrojeno mnogo puta, a tajnovitog dečka je pokazala i na Instagramu, no samo na fotografiji na kojoj se paru vide ruke. 

Iako ga skriva, dečko Šegetinke je vrlo vjerojatno Josip Modrić, bivši nogometaš koji je 'odležao' u zatvoru zbog preprodaje kokaina. 

Njihova veza, čini se, okrunjena je i zarukama. Šegetin je objavila fotografiju na kojoj ima dijamantni prsten, a ispod 'fotke' je napisala: 'Jedva čekam', uz što je dodala ikonice srca, para i vjenčanja. 

No fotografija je ubrzo nestala s njenog profila, a zašto ju je brže-bolje uklonila nije poznato. 

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Pametna ovca 01.03.2016.

    Čovjek je mogao i oženiti lutku,imaju lutka i Barbara istu količinu plastike samo što će lutka manje koštati za održavati.

  • uvela ruža 01.03.2016.

    Odbjegli mladoženja.

  • Jozo iz Sinja 01.03.2016.

    I ona voli điđa dijamante...

Komentiraj...
Vidi sve komentare