To je to što me zanima!

'Fotkali' trudnu Kate u badiću: To je narušavanje privatnosti!

S britanskog kraljevskog dvora poručuju da su razočarani objavom fotografija. Princ William je tražio da paparazzo koji ih je ovog puta fotografirao dobije kaznu zatvora
Vidi originalni članak

Nakon što je časopis Chi objavio 50 fotografija na kojima je vojvotkinja od  Cambridgea u toplesu, britanski kraljevski dvor počeo je s prijetnjama domaćim medijima ako objave fotografije te tužio Chi zbog narušavanja privatnosti. Ovaj put isti talijanski časopis 'štrecnuo' je kraljevsku obitelj objavljivanjem fotografija princa Williama (30) i Kate Middleton (31).

Kate i Williama fotografirali su tijekom odmora na karipskom otoku Mustique. Na fotografijama zagrljeni šeću po pješčanoj plaži. Kate je u kupaćem kostimu pa joj se jasno vidi trudnički trbuščić. 

- Razočarani smo novim napadom na privatnost kraljevskog para - poručuju iz palače St. James. 

Princ William je čak zatražio da paparazzo koji ih je ovog puta fotografirao dobije zatvorsku kaznu. Na dvoru su jako osjetljivi kad je riječ o Kateinoj trudnoći budući da je na početku imala velikih problema i još nisu zaboravili medicinsku sestru koja se ubila jer je otkrila da je Kate u bolnici i da se oporavlja. 

Kate i William na karipskom otoku Mustique odsjedaju u luksuznom apartmanu čiji najam stoji 167.000 kuna tjedno. Otočić je popularan među slavnima koji žele odmarati daleko od očiju javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • nenkica 29.03.2013.

    zamisli, prvo se skine, a onda joj ne paše da je uslikaju. Jadna žena, stvarno joj nije lako u životu

  • jao nama 13.02.2013.

    treba njih tužiti za golotinju, a ne onoga tko ih slika, ustvari to su i tražili

  • katani 13.02.2013.

    meni oni idu skroz na zivce prave se neki k...... pa kao niko ih nesmije slikati pfuj odvratni idioti koji trose novac od naroda da bi se setali okolo

Komentiraj...
Vidi sve komentare