To je to što me zanima!

FOTO Ben Affleck zna kako je držati 27 milijuna dolara u ruci

Latino zvijezda je osigurala stražnjicu na vrtoglavi iznos, nakon što je 2009. pala dok je nastupala na American Music Awardsu
Vidi originalni članak

Jeniffer Lopez (54) na Instagramu je objavila sliku s odmora na kojem je zajedno sa svojim suprugom Benom Affleckom (50). Glumica i pjevačica u braku je s glumcem, a koliko su sretni pokazao je on kada ju je uhvatio za stražnjicu.

PROSLAVA ROĐENDANA Isplivale privatne fotke: Gola i otkačena JLo zaplesala na stolu, a Ben ju je uhvatio za stražnjicu

Već nekoliko puta J.Lo objavljuje slike na kojima je Ben drži za stražnjicu, a možemo reći kako Benu svojim rukama u tom trenutku ima jako vrijedan predmet. 

Latino zvijezda je osigurala stražnjicu na 27 milijuna dolara, nakon što je 2009. pala dok je pjevala pjesmu 'Louboutins' na American Music Awardsu.

Glumac Ben Affleck i Jennifer bili su zaručeni prije gotovo 20 godina, ali ljubav je pukla prije nego što su stigli do oltara. JLo je od onda bila u još nekoliko veza, a tabloidi su je zbog učestalih mijenjanja partnera uspoređivali s kultnom glumicom Elizabeth Taylor.

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ Jennifer Lopez odlučila slaviti rođendan cijeli mjesec: Plesala na stolu i zabavljala društvo

Međutim, Jennifer je sudbina opet spojila s Benom i sada uživaju u bračnom životu, iako ih s vremena na vrijeme paparazzi uhvate u navodnim svađama.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S DUBIOZOM KOLEKTIV:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mars7 03.08.2023.

    nece dugo zajedno

  • žkime 03.08.2023.

    Što može guzici biti?Jedino ako se silikon rastopi.

  • SPASITELJ HDZ PUPI 03.08.2023.

    bolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare