To je to što me zanima!

FOTO Hiljsonu Mandeli Tvornica je u subotu postala premala

Hiljson je rasprodao Tvornicu mjesec dana prije koncerta. U punoj zagrebačkoj dvorani sve mlađa ekipa, koja se "njihala" u ritmu i prije Hiljsona, a onda je eruptirala
Vidi originalni članak

Red je u subotu navečer ispred Tvornice bio tridesetak metara. Mahom tinejdžeri, na koncert su, osim s ulaznicom, ulazili i s osobnim iskaznicama, mlađi od 16 morali su imati pratnju. A nastup je imao Ivan Hilje (30), svijetu i narodu poznatiji kao Hiljson Mandela.

Rasprodao je Tvornicu mjesec dana prije koncerta. U punoj zagrebačkoj dvorani sve mlađa ekipa, koja se "njihala" u ritmu i prije Hiljsona, a onda je eruptirala.

Bio sam pratnja kćeri Dunji, ima 15, pa sam morao i ja "skoknuti" na koncert, a i da vidim o čemu je riječ. Nisam bio najstariji, bilo ih je barem troje "vremešnijih" od mene, u zadnjim redovima. Na šanku sigurno nije bio nitko stariji, a trošila se uglavnom voda.

PRVI SAMOSTALNI KONCERT Hiljson Mandela napunio je Tvornicu kulture, a došli su ga slušati Tatjana Dragović i Vlaho

Publika je bespogovorno slušala njegove zahtjeve i pjevala pjesme "Trap nije umro", "Surbee", "Mbappe"... Odjednom mu je publika počela skandirati da se skine, ali dalje od majice Hiljson nije išao. Zahvalio se svima u Tvornici, a onda najavio s Kuku$ Klanom koncert u Domu sportova. Za ovu trap zvijezdu Tvornica je premala. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ćiribu_ćiriba 15.10.2022.

    pretio je

  • NetkoTkoZna! 15.10.2022.

    nitko stariji od 20. sve nabrijani i nadrogirani klinci

  • x00x 15.10.2022.

    tocila se uglavnom voda hahahha al tata zivu u oblacima

Komentiraj...
Vidi sve komentare