To je to što me zanima!

FOTO Iva Šarić i Bruno Petković na odmoru proveli zadnje dane prije Dinamovih priprema

Bruno i Iva upoznali su se prilikom jednog intervjua, a vezu su otkrili nakon godinu dana. Prije dvije godine dobili su sina Adriana, a sada su podijelili trenutke s odmora
Vidi originalni članak

Iva Šarić (34) i Bruno Petković (28) uživali su na godišnjem odmoru. Šarić je objavila fotke s odmora na nepoznatoj lokaciji, a s njima je bio i njihov Adrian.

Voditeljica je objavila fotke s pješčane plaže, a s nogometašem se i vozila na motoru, a ovo je jedan od rijetkih puta da je javno objavila sliku s Brunom Petkovićem. Bruno se trenutačno nalazi na Dinamovim pripremama u Sloveniji, a Iva je pokazala kako su proveli zadnje slobodne dane. 

Iva i Bruno upoznali su se kada je ona s njim radila intervju za Klub 7. Godinu dana su tajili svoju vezu, a zatim su otkriveni 2020. godine. Iva je objavila slike s proslave svog rođendana na kojoj je bio i šest godina mlađi nogometaš.

- Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan. - ispričala je Iva jednom prilikom za Story.

Prije dvije godine dobili su sina Adriana, a Iva iz prvog braka ima sinove Carlosa i Leona Leku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZG - KAJ 03.07.2023.

    E moj Bruno...Mogel si puno bolje zabiti..

  • Ronin hood 03.07.2023.

    Osigurala se zene bome...

Komentiraj...
Vidi sve komentare