To je to što me zanima!

FOTO Ivana Knoll obranila titulu najvatrenije navijačice: Na plaži uz zastavu pokazala i adute...

Ivana Knoll trenutno boravi u Katru zbog Svjetskog prvenstva u nogometu gdje ne krije oduševljenje kada Hrvatska zabije gol. A fanovi nogometa su oduševljeni i njezinim bujnim dekolteom i guzom
Vidi originalni članak

Otkako je počelo Svjetsko prvenstvo u Katru Ivana Knoll privlači pažnju mnogih. Osim što puni strane tabloide i pozira u atraktivnim kombinacijama na tribinama, dobiva i sve veći broj obožavatelja na društvenim mrežama. Pred naše fotografe u Katru sada je odlučila stati u bikiniju na kokice i pokazati adute, a na snimanje je ponijela i neizbježan rekvizit, hrvatsku zastavu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Knoll je u kockastom bikiniju pozirala na plaži Ras Abu Aboud Beach, a sve fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, u samo nekoliko dana na Svjetskom prvenstvu u Katru 'vatrena' navijačica Knoll uspjela je prikupiti više od 300 tisuća novih pratitelja, koji svakodnevno iščekuju svaku njezinu novu objavu. Trenutno ima oko 800 tisuća pratitelja ukupno.

Ivana je popularna i na drugim društvenim mrežama. Nedavno je video na kojemu se pojavila upravo ona postao viralan na TikToku te ga je pogledalo više od 20 milijuna korisnika, a komentari su bili puni pohvala.

Inače,  Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je bodrila Vatrene i zaradila nadimak najatraktivnije hrvatske navijačice nakon brojnih atraktivnih fotografija s tribina iz Rusije.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 30.11.2022.

    Zgodna zena.

  • bunicul 30.11.2022.

    ali se izoblicila, bože pomozi joj da prebrodi ovu krizu, da nadje bogatog i da radja dicu, puno dice, najvise sto moze.

  • Nameless 30.11.2022.

    Šeicima je definitivno zaintrigirala maštu 💰👳‍♀️🥒

Komentiraj...
Vidi sve komentare