To je to što me zanima!

FOTO Koji trbušnjaci! Za Jennifer Aniston godine su samo broj: 'Da, bez boli nema niti uspjeha'

Glumica iz godine u godinu oduševljava mladolikim izgledom, a nedavno je poručila da bore i sijede ne bi trebale biti problem
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (54) pokazala je pratiteljima kako vježba. Oduševila je linijom, a posebno isklesanim trbušnjacima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jennifer je pokazala da mladolik izgled održava posebnom metodom brenda Pvolve, koja kombinira funkcionalnu kondiciju s malim učinkom s opremom koja se temelji na otporu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ranije je otkrila da joj je ista metoda pomogla da se oporavi od ozlijede leđa prije dvije godine. 

uživali u restoranu Jennifer Aniston ulovili s bivšim suprugom na večeri: Grlili su se, smijali, a poklonio joj je i ružu

- Wow Jennifer, kako si svake godine sve ljepša i ljepša? - napisala joj je zadivljena pratiteljica. 

- Što smo stariji, moramo se truditi održati uzbuđenje na nivou i moramo biti nježniji prema svom tijelu. Da sam za ovo znala prije 20 godina, kada sam lomila svoje tijelo, izbjegla bi puno boli. Naučili su nas da mora boljeti, da bez boli nema uspjeha. Naučili su nas da trebamo sat vremena vježbati, tri puta dnevno. S ovim vježbama počinje se lagano - rekla je glumica. 

Prisjetimo se, Jennifer su obožavatelji pohvalili kada je prije nekoliko dana pokazala da su sjede i bore na licu sasvim normalna pojava. 

- Prelijepo je vidjeti ženu koja ne robuje standardima ljepote, Ovim malim potezom si me ohrabrila da prihvatim sebe takvu kakva jesam - pisali su joj tada. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Aglaonema 09.06.2023.

    Pa ona živi za glumu i vježbanje,nema muža,djecu,pa nekako treba provoditi dane

  • xOOx 09.06.2023.

    treba vidjet u Tisnom..... ovo sa lsika je ili ali

  • Adisibio 09.06.2023.

    Najjači su ovi što u predvečerju svojeg života 'otkriju' trening, pa muče svoje tijelo napornim treninzima. A do tada ih takav život nije interesirao ni najmanje jer lakše je pit, jest, ljenčarit i radit sve drugo što ih volja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare