To je to što me zanima!

FOTO Mario Valentić u rijetkom izlasku s partnericom Ljiljanom

Ljiljana je menadžerica jednog zagrebačkog hotela, a Mario je mnogima poznat iz domaće serije 'Zabranjena ljubav'. Lani se vratio glumi u seriji 'Bogu iza nogu', a proteklih godina gradio je karijeru i kao fitness trener
Vidi originalni članak

Glumac i fitness trener Mario Valentić (42) izveo je u utorak navečer svoju partnericu Ljiljanu Mikić na premijeru filma 'Marginalci'. U jednom zagrebačkom kinu par je veselo pozirao fotografima. To im je jedan od rijetkih zajedničkih izlazaka u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljiljana je menadžerica jednog zagrebačkog hotela, a Mario je mnogima poznat iz domaće serije 'Zabranjena ljubav'. Lani se vratio glumi u seriji 'Bogu iza nogu', a proteklih godina gradio je karijeru i kao fitness trener.

Osim toga, Valentić se nedavno natjecao i u showu 'Zvijezde pjevaju' s Antonijom Matković Šerić (33). Par je ispao u drugoj epizodi popularnog showa. Osim njih, nastupili su Mila Horvat i Lara Antić PrskaloJelena Miholjević i Zoran Prodanović PrljaMarco Cuccurin i Mia NegovetićIvana Šojat i Goran BoškovićMatea Šeparović i Bojan JambrošićGoran Grgić i Ivana Kindl, te Domagoj Janković i Alen Đuras.

No, vratimo se na Valentića i njegovu dragu. Par je u vezi od 2016., a zajedno imaju sina.

PRVO ISPADANJE IZ 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Mario Valentić: Žao mi je, ali mlađi sin pjeva bolje od mene...

Inače, Mario je od 2007. do 2013. bio u braku s voditeljicom Mirnom Maras (43), a prije 13 godina postali su roditelji sina Nike.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare