To je to što me zanima!

FOTO Seve na Queer Festivalu pozirala s lepezom duginih boja, stigla je i Veljača s mužem

Seve je već na ulasku spremno pozirala držeći u ruci lepezu u duginim bojama. Na nekoliko fotografija s njom se našao i umjetnički direktor Queer Zagreb festivala, Zvonimir Dobrović
Vidi originalni članak

Severina (50) stigla je u utorak navečer na 20. obljetnicu Queer Zagreb festivala. Održala se u Hrvatskom narodnom kazalištu uz predstavu Yira. Osim pjevačice, prisustvovala su i još neka poznata lica poput Jelene Veljače (41) i Vita Turšića (50), Ivane Kekin (38) te Mislava Čavajade (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Seve je već na ulasku spremno pozirala držeći u ruci lepezu u duginim bojama. Na nekoliko fotografija s njom se našao i umjetnički direktor Queer Zagreb festivala, Zvonimir Dobrović

Za ovu posebnu prigodu odjenula je bijelu haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju, a cijelu ovu elegantnu kombinaciju upotpunila je vrtoglavim crnim štiklama te malenom torbicom u istoj boji. Pjevačica je predstavu pratila u društvu dugogodišnje suradnice i prijateljice, Vedrane Vasić.

Spisateljica i glumica Jelena Veljača stigla je na otvorenje u društvu supruga Vite Turšića. Odjenula je bež haljinu te ispod nje crni čipkasti top, a cijelu kombinaciju upotpunila je zlatnim remenom, štiklama u istoj boji te naušnicama.

OTKRILA ZA KOGA NAVIJA Seve se prisjetila svog nastupa na Eurosongu prije 16 godina

Njezin dragi odlučio se za crno elegantno odijelo, smeđe cipele te bijelu košulju.

Glumac Mislav Čavajda stigao je u poprilično casual kombinaciji. Odjenuo je crnu majicu kratkih rukava, tenisice te hlače iste boje.

Inače, predstava Yira nastala je u hrvatsko - argentinskoj koprodukciji autora Brune Isakovića i Nataše Rajković sa seksualnim radnicima i izvođačima iz Argetine.

Idi na 24sata