To je to što me zanima!

FOTO Seve u glamuroznoj haljini stigla na svoj rođendanski party

Pjevačica se pripremila za pravi party, iako cijeli dan nismo ništa znali o njenim planovima, osim uređenja kluba, sada se pojavila sa zavodljivom frizurom visokog repa i elegantnom šminkom
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina došla na proslavu svog 50. rođendana u popularni zagrebački klub Mint i zablistala u tamno plavoj haljini i visokim štiklama. Severina se pripremila za pravi party, iako cijeli dan nismo ništa znali o njenim planovima, osim uređenja kluba, sada se pojavila sa zavodljivom frizurom visokog repa i elegantnom šminkom. Haljinu je uskladila s rukavicama, a na štiklama je imala upečatljive disko kuglice. Pjevačica nije skidala osmijeh s lica.

PROSLAVA ROĐENDANA ILI SVADBA? Za Severinin rođendan klub će ukrasiti ružama, stiže 300 ljudi

Naime, u popularnom klubu nalazi se mnoštvo bijelih i ružičastih ruža te svijećnjaka, a očekuje se da će na Severininu proslavu doći oko 300 gostiju. Mnogi prisutni uživat će u raznim kanapeima, a svi će konobari biti u bijelim rukavicama. No, još uvijek je nepoznato tko će noćas zabavljati ekipu. Pjevačica se povodom svog 50. rođendana oglasila na društvenim mrežama.

- Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života - napisala je Seve uz fotografiju na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ruzica6 22.04.2022.

    Sutra će poći tražiti soc pomoć.....treba to sve platiti

  • rocky55555 22.04.2022.

    A vidi joj facu, od plastike i botoxa više se ne može ni nasmiješiti normalno.

  • 22.04.2022.

    Kada babe na silu hoce biti klinke,ali sve visi zapravo,zene molim vas ponasanje u skladu sa godinama,zivite zivot punim plucima

Komentiraj...
Vidi sve komentare