To je to što me zanima!

FOTO Vanna dance hitovima 90-ih rasplesala publiku u Areni

Kao što su i ranije najavili, na pozornicu u Areni stao je i Boytronic te nakon 24 duge godine s Vannom otpjevao najveće hitove ET-ja, najpopularnijeg benda 90-ih
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Vrdoljak (51), široj javnosti poznatija kao Vanna, sinoć je u zagrebačkoj Areni s brojnim obožavateljima proslavila 30 godina karijere. 

Dance hitovima Vanna je rasplesala publiku, a na pozornici su joj se pridružili i poznati kolege s estrade kao gosti iznenađenja, među njima su bili Zsa Zsa i Ilan Kabiljo s pjesmom 'Kad nema ljubavi'.

U prvim redovima do pozornice pjevačicu je ponosno pratila samozatajna kći Jana s prijateljicom, kao i prijatelj i kolega Jacques Houdek. 

Kao što su i ranije najavili, na pozornicu u Areni stao je i Boytronic te nakon 24 duge godine s Vannom otpjevao najveće hitove ET-ja, najpopularnijeg benda 90-ih.

KOLEGICE S ESTRADE Nisu ih prepoznali: Hrvatske su pjevačice najavile koncert...

Osim poznatih lice s estradne scene, s Vannom su na pozornicu stali i mladi plesači, a iz publike ih je pratila mentorica Larisa Lipovac Navojec, koja se trenutno nalazi u žiriju popularnog showa 'Ples sa zvijezdama'.

Među plesačicama našle su se i kćeri Lane Klingor, a ponosna majka na Instagramu je podijelila kako je to sve izgledalo, od priprema pa sve do uzavrele atmosfere u Areni. 

Pjevačica Vanna tijekom nastupa nosila je kratku šljokičastu haljinu koju je iskombinirala s crvenim štiklama i tako pokazala da je i dalje u top formi.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • zc 09.05.2022.

    Dali ce biti repriza tog koncerta. Da i mi mozemo gledati koji nismo bili.. u Subotu. U Areni Zagreb.

  • PsihoGinekoIog 09.05.2022.

    Vana izgleda kao da ima pet banki...aha pa i ima😆😆😆

  • iskra21 08.05.2022.

    Da je rođena na zapadu bila bi top 1 u svojoj zemlji, ali ovdje gdje ljudi ne znaju što je kvaliteta i slušaju cajke i dno od glazbe tipa severina nazalost je predobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare