To je to što me zanima!

Fotograf, knjigovođa i vozač viličara kuhat će u novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'

Ekipa pripremit će ukusna i raznovrsna jela za tročlani žiri sastavu  Željke Klemenčić, Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina, ali samo će određeni dobiti zelene kuhače za prolazak dalje
Vidi originalni članak

Večeras u 21 sat je na rasporedu prva epizoda kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj! u kojoj će u audicijskoj fazi žiri kušati jela koja su za njih u 60 minuta pripremili do tada nepoznati im kandidati, a onda će na temelju okusa i izgleda donijeti sud prolazi li pojedini kandidat ili par u iduću fazu, piše RTL.

Gledatelje i žiri očekuje šaroliko društvo: kuhat će fotograf, vozač viličara, knjigovođa, student, umirovljenik, ali i kirurg.

DR. ANTUN KLJENAK ZA 24SATA Kirurg, bajker, slikar i DJ ulazi u show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!': Liječenje je poziv, kuhanje hobi

Ekipa pripremit će ukusna i raznovrsna jela za tročlani žiri u sastavu Željke Klemenčić, Tomislava Špičeka Ivana Pažanina, ali samo će određeni dobiti zelene kuhače za prolazak dalje.

 Ako bude zadovoljan jelom, žiri će  podići zelenu kuhaču, u protivnom, okrenut će crvenu. Već u prvoj emisiji neki kandidati odmah će ostaviti dubok dojam, što zbog kulinarskog umijeća, što zbog kreativnosti u kuhinji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.01.2022.

    A zanimanja imaju s kuhanjem kakve veze ??

  • zaladilo 31.01.2022.

    A šta neče niko daradi nega nji dva vavjek,aj i una disadla!

  • Pravednik1287 31.01.2022.

    Čudno da ne kuha neki tajkun

Komentiraj...
Vidi sve komentare