To je to što me zanima!

'Fotograf me je uznemiravao, pokazao mi je svoje spolovilo...'

Priznala je kako ju je najviše šokiralo kada je saznala da fotograf neće odgovarati za svoje ponašanje, nakon što je sve ispričala vlasniku časopisa
Vidi originalni članak

Reperica Cardi B (26) šokirala je svijet priznanjem kako je tijekom fotografiranja za jedan časopis bila žrtva seksualnog nasilja, piše Daily Mail

- Nikada neću zaboraviti kada sam išla na snimanje za časopis pa mi se fotograf pokušao približiti te me pitao: 'Želiš li biti u časopisu?', a onda je izvadio spolovilo - ispričala je reperica te dodala: 'Bila sam je*eno ljuta, mislila sam 'ovo je bolesno!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon toga je uznemirena pobjegla sa seta. Nije poznato o kojem se časopisu radi niti kada se incident dogodio, a Cardi nije htjela ni imenovati fotografa.

Ipak, otkrila je kako ju je najviše šokiralo kada je saznala da fotograf neće odgovarati za seksualno uznemiravanje, nakon što je sve ispričala vlasniku časopisa koji joj je hladno rekao: 'Pa što sad?'.

Nakon tog incidenta, reperica je odlučila da više nikada neće trpjeti nijedan oblik uznemiravanja. Zatim ju je voditeljica Angie Martinez (48) pitala je li joj se nakon toga dogodio sličan incident.

- Naravno da ne, tko god me ubuduće bude pokušao zlostavljati, javno ću ga prozvati na Instagramu - zaključila je Cardi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mateco 28.09.2019.

    Idi onda tuži i ogledalo.. Ja da se svaki dan pogledam i da licim na nju u ovom šarenilu što obuče ja bi ogledalo tuzio u Strasburg radi vrijeđanja.

  • tomo100brt 27.09.2019.

    Ovo je prešlo sve granice. A što to vi žene radite drugačije od muškaraca? Pokazujete nam sise, normalno da ćemo i mi reagirati. Kad se vi žene počnete oblačiti normalno da sve pokrijete, onda se javite za uznemiravanje. Do tada ako npr. mene neka bude tužila, ja vraćam istom mjerom, samo sve preko suda. Dokle je ovo došlo. Vi žene smijete svoje pokazivati, a mi muškarci svoje ne. Mrš tamo.

  • 26.09.2019.

    tuži ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare