To je to što me zanima!

Fotoroboti: Ovako će izgledati buduće bebe kraljevskog para

Djevojčicu bi, poput majke Meghan, krasila tamnosmeđa kosa dok bi joj krupne oči isticale puteno lice. Sin bi prema mišljenju fanova kraljevske obitelji naslijedio gene s Harryjeve strane
Vidi originalni članak

Trbuščić koji se nazirao ispod bijelog kaputa Meghan Markle (36) za vrijeme fotografiranja kraljevskih zaruka bio je dovoljan povod da se britanski mediji raspišu o trudnoći buduće princeze.

Premda su s britanskog dvora službeno demantirali takva nagađanja, obožavatelji princa Harryja i njegove odabranice požuruju par te već priželjkuju kraljevsku bebu. Fotorobotima su izradili prijedloge kako bi izgledali kćerkica i sinčić zaljubeljnog para.

Djevojčicu bi, poput majke, krasila duga tamnosmeđa kosa dok bi krupne oči isticale njezino puteno lice. Sinčić bi prema mišljenju fanova britanske kraljevske obitelji naslijedio gene s očeve strane zbog čega bi na dječaku dominirale plave oči te kuštrava smećkasto crvenkasta kosa. Glumicu i prijestolonasljednika upoznala je zajednička prijateljica te im zakazala spoj na slijepo.

Među njima je, priznali su u prvom zajedničkom intervjuu, zaiskrilo na prvu, a par se potom uputio na zajedničko kampiranje u Bocvanu.

- Znao sam da je ona prava čim sam je ugledao - priznao je princ Harry koji će se svojoj odabranici zakleti na vječnu ljubav u svibnju 2018.

Šuška se kako na ceremoniju ipak neće doći prinčeva baka, kraljica Elizabeta II, koja se mjesecima protivila unukovoj romansi s razvedenom američkom glumicom. Markle se 2011. udala za producenta Trevora Engelsona.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • krilnik 07.12.2017.

    Ako je sin, biti ce Mhamed Ahmet al Lodoni, a kci Fikret Fata al Kardifa!

  • berek 05.12.2017.

    Hahahahaha... dobro da vide unaprijed..

  • šargopirgasta 04.12.2017.

    Mala ima izbijeljene zube

Komentiraj...
Vidi sve komentare